عملکرد واقعی 9 ماهه "شخارک"
این شرکت که 9 ماهه نخست سال مالی 91 را در حالی پشت سر گذاشته که پوشش 73 درصدی فروش، 59 درصدی بهای تمام شده،82 درصدی سود ناخالص و 89 درصدی سود عملیاتی را تجربه کرده است در نظر دارد 75 درصد از سود خالص هر سهم را بطور نقدی به سهامدارانش پرداخت نماید.
گفتنی است "شخارک" در گزارش قبلی برای هر سهم در سال مالی 91مبلغ 4876 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده بود که علت تعدیل مثبت 6.6 درصدی اخیر را به شرح زیر اعلام کرده است:
1- شرکت برای تسعیر ارز حاصل از فروش صاداتی و هزینه های ارزی در 3 ماهه آخر سال مالی 91 از نرخ ارز مبادلاتی استفاده نموده است.
2- شرکت پتروشیمی خارک هزینه خوراک (گاز ترش) را برای 6 ماهه ابتدای سال 91 به ازای هر متر مکعب مبلغ 9.5 سنت با نرخ ارز مرجع بانک مرکزی (1226 تومان) محاسبه نموده لیکن نرخ ارز مبنای محاسبه خوراک برای 6 ماهه دوم سال 91، نرخ مرکز مبادلات ارزی می باشد
