بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷

افزایش قیمت ها با شیب ملایم

کد خبر : ۱۱۷۹۶۹
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: اجرای ناقص قانون هدفمندی، باعث بر هم خوردن توازن درآمدها و هزینه های دولت شده، از همین رو باید فاز دوم اجرا شود که وضعیت کشور و مردم بهبود یابد.

عزت الله یوسفیان ملا در گفتگو با خانه ملت در رابطه با زمان مناسب برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها اظهار داشت: اجرای فاز دوم هدفمندی اگر با آرامش و برنامه ریزی های صحیح باشد از هر زمانی قابل اجرا است، اما باید توجه داشت که اجرای این فاز و افزایش قیمتها با شیب مناسب باید صورت گیرد که معیشت مردم را با مشکل مواجه نسازد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته دولت چاره دیگری به جز افزایش قیمتها نداشته و باید از شرایط فعلی خارج شود، چرا که وضعیت موجود برای اقتصاد و مردم قابل تحمل نیست و راهکار بهبود وضعیت، اجرای کامل قانون هدفمندی یارانه ها است.

وی افزود: مشکل فعلی این است که با اجرای نا صحیح قانون هدفمندی، هزینه دولت بیش از درآمد شده، از همین رو باید تناسبی ایجاد شود که درآمد و هزینه متناسب باهم باشند و می توان گفت که اجرای کامل برنامه هدفمندی یارانه ها، تنها چاره دولت برای متناسب سازی دخل و خرج است.

وی تصریح کرد: البته دولت باید برای گام نهادن در فاز دوم هدفمندی باید دقت بسیاری داشته باشد، به نوعی که با اجرای آن رشد تورم به حداقل رسد و مردم نیز توان کنار آمدن با آن را داشته باشند، چون وضعیت موجود مانند معلق ماندن در زمین و آسمان است و نباید این قانون نیمه کاره اجرا شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه مجلس و محاسبات مجلس خاطر نشان کرد: برای اجرای هر طرحی باید هزینه پرداخت کنیم، هزینه قانون هدفمندی، تورم است، اما به هر حال ما باید این بها را بپردازیم تا در آینده از آن بهره برداری کنیم.

نماینده مردم آملدر مجلس  همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سال 93 زمان مناسبی برای اجرای فاز دوم هدفمندی است بیان داشت: دولت ناگزیر است که این فاز را اجرا کند، چرا که در گذشته قانون بد اجرا شده و هزینه ها بر اساس درآمدها نبوده، لذا اجرای نادرست قانون باعث شده که دولت یازدهم به فکر اصلاح اشتباهات گذشته و اجرای صحیح فاز دوم باشد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
حسین نیکوکار
جمعه ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴
با سلام :دیگر وقت آن رسیده بود، که مسولین عزیز ،بعد از 34 سال با آن همه طرحهایی که راه اندازی کردند (که اندازه طرحهای کل کره ی زمین است ) اعلام پایین آمدن قیمتها کنند . نه اینکه هروز به بهانه ی هدفمند کردن .با کلمه ی جعلی ، یارانه ها ، افزایش قیمت دهند. به خدا قسم که من و خانواده ام ، از طبقه ی متوسط ،به زیر فقر رسیده ایم.نیکو کار
حسین
جمعه ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۲
بدبخت ایرانی نشد حتی برای یه مدت گرانی و تورم نداشته باشه .
این دولت چاق و تبنل و پر خور بلای جان مملکت شده .
بابا یکم از مفت خوری هاتون دست بردارید ودست از جیب مردم در بیارید .
pasyar
جمعه ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۶
اگر قرار است افزایش قیمتها با اجرای هدفمندی بار دیگر روی دهد مسلما این افزایش قیمت موجب افزایش سایر کالاها و خدمات خواهد شد. مثلا افزایش قیمت بنزین/ گاز موجب افزایش کرایه حمل و نقل شده و برای پرداخت کرایه حتما دستمزدها بالا خواهد رفت. بالا رفتن دستمزدها موجب افزایش قیمت تمام شده کالا و خدمات و..... غیره شده پ همینطور تورم ادامه دارد.....
من نمیدانم چطور من از اول ابتدائی (1344) تا پایان دبیرستان (1356) قیمتها ثابت بود هیچ افزایش ملموسی نداشت. مثلا من خودکار بیک را در طول دوازده سال تحصیلات ابتدائی و دبیرستان به قیمت پنج ریال و مداد معمولی را یک ریال و مداد سوسمار نشان را فکر کنم دو ریال میخریدم.
باقر
شنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۸
هنوز هيچي نشده قيمت قبوض افزايش پيدا كرده معني شيب ملايم رو هم فهميديم خدا به حال ما رحم كنه
فرزاد
شنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۰
به جای این همه بازی کردن بهتره جریانه تولید و ارتباطات را قوی و گسترش بدهیم و اجازه بدهیم مردم اموراته خودشون به راحتی بدست بیارن تا نه فشار به دولت بیاد و نه مردم اسیره این لقمه نا چیز بشن ‌‌‌‌
کارمند
شنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰
اگر شیب ملایم این است شیب تند کدام است؟