بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
در گفتگو با معامله گر بورس کالای کارگزاری بانک پاسارگاد عنوان شد

احتمال کاهش مجدد قیمت محصولات بورس کالا در هفته جاری

در معاملات هفته گذشته بورس کالا علاوه بر تغییر نرخ محصولات پلیمری، سرانجام پس از چندین هفته مقاومت عرضه کنندگان در برابر کاهش نرخ و همچنین تشدید رکود حاکم بر بورس کالا، در اقدامی قابل پیش بینی بسیاری از مجتمع های تولیدی اقدام به کاهش قیمت تولیدات خود کردند.
کد خبر : ۱۴۲۱۲۳
نویسنده :
محمدآموخته
در معاملات هفته گذشته بورس کالا علاوه بر تغییر نرخ محصولات پلیمری، سرانجام پس از چندین هفته مقاومت عرضه کنندگان در برابر کاهش نرخ و همچنین تشدید رکود حاکم بر بورس کالا، در اقدامی قابل پیش بینی بسیاری از مجتمع های تولیدی اقدام به کاهش قیمت تولیدات خود کردند.

معامله گر بورس کالای کارگزاری بانک پاسارگاد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با اشاره به اینکه سقوط قیمت نفت به کانال 40 دلاری منجر به کاهش قیمت فرآورده های پتروشیمی بازار داخلی کشور همسو با بازارهای جهانی می شود، اظهارداشت: قیمت گذاری دستوری در بورس کالا مدت هاست که به عنوان سدی در برابر تعادل بازار عمل می کند و از طرفی تأخیر در تصمیم گیری و اجرا نیز به عنوان عاملی منفی به این چرخه وارد شده است.

محسن ایزدی در خصوص احتمال روند کاهشی قیمت نفت در بازار جهانی و تأثیر آن در بازارهای ایران گفت: بسیاری از فعالان بازار چشم انتظار کاهش قیمت ها بوده و خریدهای خود را به آینده موکول می کردند، بر همین اساس دفتر توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی به عنوان مرجع قیمت گذاری محصولات پتروشیمی در ابتدای دی ماه اقدام به کاهش نرخ محدود در محصولات کرد که به دلیل عدم تناسب با قیمت های جهانی چندان مورد توجه خریداران قرار نگرفت.

وی با اشاره به کاهش 5 درصدی نرخ فروش محصولات مجتمع های پتروشیمی آریا ساسول، تبریز، شازند و امیرکبیر در هفته اخیر معاملات بورس کالا گفت: این اقدام مثبت به عقیده بسیاری از فعالان بازار می توانست بسیار زودتر و همزمان با بازارهای جهانی اتفاق بیافتد تا شاهد بازاری متعادل باشیم؛ اما کاهش پله ای و ناچیز قیمت ها از این جهت که باعث می گردد خریداران با انتظار ادامه همین روند و کاهش دوباره قیمت ها در هفته های آتی، خریدهای خود را کاهش داده و به آینده موکول کنند می تواند تاثیر مثبت این کاهش نرخ را برای مدتی از بین ببرد.

ایزدی در ادامه یادآور شد: ناپایداری قیمت های جهانی در چند هفته گذشته تصمیم گیری را برای نهادها و فعالان بازار داخلی مشکل کرده است که با اندکی تدبیر و حوصله می توان شرایط کنونی را پشت سر گذاشت.

معامله گر بورس کالای کارگزاری بانک پاسارگاد در خصوص پیش بینی نحوه قیمت گذاری محصولات بورس کالا در هفته جاری خاطر نشان کرد: در صورت برآورده نشدن انتظارات قیمتی خریداران محصولات بورس کالا در نهایت منجر به ادامه روند کاهش قیمتی محصولات کنونی بورس کالا می گردد.

وی در ادامه گفت: از جهتی دیگر کاهش نرخ های اعلامی در هفته گذشته توسط برخی مجتمع ها و ادامه این روند توسط سایر مجتمع های تولیدی در هفته آتی می تواند به عنوان محرکی مثبت در بورس کالا محسوب گردد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۲
خجالت بکش کم جو منفی بده
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۶
حالا كه ديدين كاهش نرخ داشت
غلام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۴
با توجه به تفاوت قيمت نرخ ها با قيمت هاي جهاني خب مسلمه تا كاهش نرخ نباشه خريدار ها از بورس خريد نميكنن و بازار رونق نميگيره، حالا ديگه نمي دونم جو منفيش بابت چيه كه دوست ناشناسمون ميگن
ناشناس
UNITED STATES
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۸
به نظر بنده دوست ناشناسی که از جو دادن صحبت کرده بهتره نگاهی هم به بازار جهانی و بازار کالا داشته باشه تا هم با این بازار آشنا بشه و هم بتونه نظر خودشو با تحلیل درست بیان کنه. تعصب بیجا همیشه مانع دیدن حقایق می شه.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۹
کاملا موافقم، باید بیشتر از این ها کاهش نرخ باشه تا از این رکود در معاملات بورس کالا در بیاییم
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۶
همون طور كه گفتين اين هفته هم يك سري از محصولات كاهش نرخ داشتن، پيش بينيتون از بازار چيه؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۲
کاملا موافقم، باید بیشتر از این ها کاهش نرخ باشه تا از این رکود در معاملات بورس کالا در بیاییم