بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵

ویروس ایدز هدیه شاه سعودی به ملت یمن

کد خبر : ۱۵۰۸۰۹
یک منبع پزشکی یمنی اعلام کرد که ده‌ها تن از مردم این کشور با داروهایی که در قالب کمک‌‌های شاه عربستان به یمن رسیده بود، به ویروس ایدز و دیگر ویروس‌های مرگبار مبتلا شدند.

منابع پزشکی یمنی اعلام کردند که ده‌ها تن از شهروندان این کشور به ویروس ایدز و دیگر ویروس‌های مرگبار در یمن مبتلا شدند.

دکتر حسن کریم، یک منبع پزشکی یمنی در گفت‌وگویی تاکید کرد: دولت عربستان داروهای آلوده به ویروس ایدز و دیگر ویروس‌های مرگبار به یمن فرستاده است.

وی افزود: تیمی از پزشکان یمنی این داروها را شناسایی کردند که همگی از عربستان با نام هدایا و کمک «ملک سلمان» شاه سعودی برای ملت یمن به این کشور رسیده بود.

کریم تصریح کرد: ده تن از شهروندان صنعا به دلیل استفاده از این داروهای سعودی به ویروس ایدز مبتلا شدند.

وی ادامه داد: آل سعود برای سرکوب انقلاب مسالمت‌آمیز یمنی‌ها حتی در ماه مبارک رمضان هم به حملات کور خود علیه مردم بی گناه و بی پناه این کشور ادامه داده یا داروهای آلوده به خورد آنها می‌دهد.

این پزشک یمنی گفت: سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده که این داروهای آلوده به ویروس های مرگباز از عربستان آمده و از جمله کمک های خیریه ملک سلمان بوده است.
منبع: فارس
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
ROMANIA
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲
با این جنایات به پایان حکومت آل سعود بدست ساخته های خودشان القاعده وداعش نزدیک میشویم.
ناشناس
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۸
چه ربطی داشت؟ خودت فهمیدی چی گفتی؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
مهدی بیا ...
سلام
ROMANIA
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲
شما چرا مصرف کردین خوب؟
الله اکبر
لعنت خدا بر شاه سعودی
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
حرومزاده های سعودی...........
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۳
شما کجا میتونید ببینید که یک کشور امروز بمب بریزد فرداش دارو هدیه کنند .
شنونده باید عاقل باشا
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
به طورحتم كشورعربستان به عنوان مهدحقوق بشر سال2015وپادشاه اين كشوربه عنوان سمبل حقوق بشرازسوي آمريكاواسرائيل شناسايي مي شوند.لعنت خدابرملك سلمان ووهابي هاي ازخدابي خبر
داعش=عربستان+اسرائيل