قتل عام جوانان کرجی در یک پارتی؟! +تصاویر
تصاویر منتشر شده در خصوص کشتار عده ای از مردم در کرج صحت ندارد و شایعاتی است که در فضای مجازی دست به دست می شود.
به گزارش سرویس حوادث جام نیوز، تصاویر منتشر شده در خصوص کشتار عده ای از مردم در کرج صحت ندارد و شایعاتی است که در فضای مجازی دست به دست می شود.
شاید این متن به دست شما هم رسیده باشد که : « تو کرج ریختن تو یه پارتی و همه رو قتل عام کردن و تصویرش به دست ما رسیده... » اما حقیقت امر چیز دیگری است.
این عکسها به حمله تروریستی در عراق را نشان می دهد و ارتباطی با کشور مان ایران ندارد. در این حمله مردان مسلح به ساختمانی در محله زبونه بغداد حمله کرده و حدود 25 زن را به قتل رساندند.



برخی از شایعات که در فضای مجازی منتشر می شوند تنها با هدف تشویش اذهان عمومی به دنبال القای ناامنی در جامعه را دنبال می کنند لذا انتظار می رود تا کاربران ایرانی پس از اطمینان از صحت مطالب دریافتی نسبت به انتشار و دست به دست کرد آن اقدام نمایند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
این عکسها که مربوط میشه به موصل عراق که دخترهای دانشجویی رو همشونو به قتل رسوندن ....چرا جو سازی میکنی الکی؟؟!
پاسخ
این که همون عکسای دخترای دانشجوی موصل که بورس نیوز چند روز پیش گذاشت
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه


