بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸

لاوروف: ملاقات با ظریف عالی بود

کد خبر : ۱۵۶۳۵۵
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نشست خود با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران را عالی توصیف کرد.

به گزارش «انتخاب»، لاوروف در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر اینکه گفتگوهای ایران روسیه چگونه بود گفت: «عالی بود!»

نشست در هتل بریستول وین برگزار شد.

موگريني: روسيه تاثيري مهم در برگزاري نشست وين درباره سوريه داشت     

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش روسیه را برای فراهم کردن مقدمات مذاکرات حل بحران سوریه که روز پنجشنبه در وین آغاز شد ستود.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، موگرینی در مرکز روابط بین الملل ایتالیا در رم تاکید کرد :« روسیه به شکلی سرنوشت ساز برای حضور همه طرفها در این نشست موثر بود.»

رئیس دستگاه دیپلماتیک اروپا در پاسخ به سوال خبرگزاری «نوووستی» گفت :« روسیه به خوبی می داند عملیات نظامی آن در سوریه باید با تلاشهای مناسب در زمینه دیپلماتیک و سیاسی تکمیل شود.»

موگرینی شامگاه پنجشنبه نیز در وین با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد و روز جمعه نیز در مذاکرات چندجانبه درباره حل بحران سوریه شرکت خواهد کرد. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
علیرضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
سلام: همه این جنجالها برای ایجاد یک انتخابات فرمایشی در سوریه وبریدن سر بشار اسد وشکستن مقاومت است .