بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴
شرکت کارگزاری نهایت نگر گزارش می دهد:

تیپیکو در فنجان !

قیمت هر سهم سرمایه گذاری دارویی تأمین در حالی به سقف تاریخی خود در نمودار تعدیل شده رسیده است که در انتهای ماه جاری سهامداران خود را به مجمع عمومی سالیانه فرا خواهد خواند. در بررسی وضعیت تکنیکی نمودار قیمت سهم به نظر می‌رسد قیمت قصد دارد .....
کد خبر : ۱۶۷۳۵۸

قیمت هر سهم سرمایه گذاری دارویی تأمین در حالی به سقف تاریخی خود در نمودار تعدیل شده رسیده است که در انتهای ماه جاری سهامداران خود را به مجمع عمومی سالیانه فرا خواهد خواند. در بررسی وضعیت تکنیکی نمودار قیمت سهم به نظر می رسد قیمت قصد دارد در محدوده قیمتی بالاتر از محدوده تراکمی ماه های گذشته، سهامداران خود را به مجمع ببرد. چنانچه سقف و کف قیمت ها را به هم متصل نماییم، قیمت در درون دو خط همگرا محصور خواهد شود که در مجموع به هر دو ضلع 5 تماس داشته است.

بنابر گزارش شرکت کارگزاری نهایت نگر، اکنون به نظر می‌رسد قیمت این محدوده را شکسته است اما حجم پایین معاملات و کندی حرکت آخر قیمت، این شکست و یا خروج قیمت را از حالت استاندار خارج نموده است. به همین علت احتمال ساید (افقی) شدن و در جان زدن قیمت در این محدوده بسیار محتمل است اما باید توجه نمود که حتی در صورت وقوع این سناریو نیز، قیمت پتانسیل رشد خود را از دست نمی دهد چرا که احتمال شکل گیری الگوی کلاسیک کاپ اند هندل (فنجان و دسته) در نمودار وجود دارد.

تیپیکو

تیپیکو

چنانچه قیمت بتواند با حجم بالایی محدوده مقاومتی 720 تومان را بشکند، در نمودار P&F نیز سیگنال خرید صادر خواهد شد.

تیپیکو

در بررسی نمودار از دریچه ایچیموکو، قیمت در حال تقویت گارد صعودی خود است. در حال حاضر چیکو اسپن در بالای قیمت ایستاده است و قیمت در بالای هر چهار جز دیگر قرار دارد. همچنین این اجزا در حال فاصله گرفتن از هم هستند که نشان از شتاب و قدرت گرفتن قیمت دارد. بهتر است تحرکات قیمت را در این محدوده رصد نمود و برای ورود به معاملات خرید آماده بود.

تیپیکو

با کلیک بر روی لینک زیر می توانید از دیگر تحلیل های کارگزاری نهایت نگر بهره مند شوید:

http://www.ershan.ir/analysis/latest

تحلیلگر: مجید حصاری

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
شهرام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
ازنگارنده عزیز خواهشمندم لطف کنن این دعوت به مجمع داروئی تامین روکه ایشون فرمودن درانتهای ماه جاری دعوت به مجمع کردن رولینکش روبذارن تاماهم ببینیم چراکه انگاری شرکت فقط ازایشون دعوت اختصاصی برای مجمع درپایان مردادماه داشتن وهیچ کجا حتی توکدال هم چنین اطلاعیه ای برای مردادماه وجودندارد
هلالات
دوشنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۶
سلام. شرکت ها طبق قانون موطف به برگزاری مجمع خود نهایتا 4 ماه پس از پایان سال مالی هستن. با توجه به اینکه در دوره های قبلی مجمع آخرین روزهای شهریور برگزار شده، به احتمال بسیار قوی اینبار نیز مجمع در همان تاریخ ها باشد. با تشکر
شهرام
سه‌شنبه ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
بعضی ها فقط مونده برای خودشون نوشابه بازکنن
علی اکبر
شنبه ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۳
شما که نمی‌تونید جمله «در انتهای ماه جاری سهامداران خود را به مجمع عمومی سالیانه فرا خواهد خواند.» رو معنی کنید، بهتره قبل از تحلیل، با دستور زبان فارسی آشنا بشید.
سهیل
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
نوشته خواهد خواند نگفته خوانده من چک کردم تاریخ سالهای قبلش اخر شهریور بوده
شهرام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۴
سهم تا 20شهریور احتمالا بالای 7500 البته اگه سهامدارعمده باکدهای حقیقی بذاره ومثل اینروزامانع ازرشدسهم نشه