بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
در ۶ ماهه نخست سال جاری؛

تخلیه و بارگیری ۲۳ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی

با پذیرش ۸۰۰ فروند شناور در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه در مجموع ۲۳ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی تخلیه و بارگیری شده است.
کد خبر : ۲۶۲۸۴۱
نویسنده :
مینا علیزاده

تخلیه و بارگیری ۲۳ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی

بورس نیوز: بهروز آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اعلام تخلیه و بارگیری ۲۳ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی در بندر امام خمینی در بازه زمانی ۶ماهه اول سال، اظهار کرد: علاوه بر این در همین بازه ترانزیت خارجی ۶۵ درصد، ترانشیب ۵۷ درصد و کابوتاژ ۲۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: رویکرد بازار محور، توجه ویژه به موضوع مشتری‌مداری و تلاش برای بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت‌های موجود دریایی و بندری، موجب رشد ۷ درصدی ترافیک کشتی‌ها در مقایسه با مدت مشابه پارسال شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با تأکید بر ضرورت تأمین و پایداری زنجیره‌ی امنیت غذایی کشور بیان کرد: با بهره‌گیری از تجهیزات پرقدرت و آماده به کاری حداکثری، موفق به تخلیه بیش از ۸ میلیون تن کالای اساسی از کشتی‌ها بوده‌ایم. بر همین اساس با ایجاد تعامل با ارگان‌های ذی‌ربط و اتخاذ راهکار‌های مشترک، با تسهیل و تسریع خروج کالا‌های اساسی از مجتمع بندری امام خمینی در ۶ ماهه نخست ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از طریق شبکه توزیع به مبادی مصرف در کشور ارسال شده است.

آقایی در ادامه افزود: با توجه به اهمیت کالای استراتژیک گندم در زنجیره غذایی کشور، میزان تخلیه این کالا در بندر رشد ۹۸ درصدی داشته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با تأکید بر ضرورت ایجاد بازار‌های جدید و تسهیل فرآیند‌های جذب کالا و کشتی بیان کرد: با توجه به همجواری با صنایع نفتی و پتروشیمی و نیز بازار اقلیم کردستان عراق در پسکرانه منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی، تخلیه و بارگیری عملیات نفتی در این مجتمع بندری از رشد ۴۴ درصدی برخوردار بوده که این امر به جهت ارتقاء توان فنی و بهبود شاخص‌های عملیاتی در پایانه‌های اختصاصی فرآورده‌های نفتی صورت گرفته است.

آقایی گفت: همچنین علاوه بر رشد ۲۱ درصدی تخلیه و بارگیری مواد معدنی و شیمیایی مجتمع بندری به دلیل برقراری تعامل با صاحبان کالا، مشتری‌مداری و نیز جذب بازار‌های جدید، در برخی اقلام نظیر صادرات کود شیمیایی اوره بیش از ۲۰۰ درصد رشد را تجربه کرده‌ایم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
ارسال نظر