بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۹
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس:

بازگشایی بازار سرمایه به محض افشای اطلاعات

بازگشایی بازار سرمایه به محض افشای اطلاعات
مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: بازار سهام به محض افشای حداقلی اطلاعات شرکت‌ها، بازگشایی می‌شود.
کد خبر : ۳۰۵۰۲۵
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، قادر معصومی‌خانقاه، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: برخی از شرکت‌های بورسی در جنگ اخیر آسیب دیده‌ که به دلیل حفظ مسائل امنیتی و صیانت از شرکت‌ها، در حال حاضر ایجاد شفافیت و افشای اطلاعات میسر نیست.

وی افزود، سازمان بورس جلسات متعددی برای بازگشایی بازار سهام برگزار و تصمیماتی اتخاذ کرده است.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: سرمایه‌گذاران برای ترسیم چشم‌انداز و اتخاذ تصمیمات سرمایه‌گذاری نیازمند افشای حداقلی اطلاعات هستند، لذا با توجه به اینکه دسترسی یکسان و متقارن به اطلاعات برای کارایی بازار اهمیت بالایی دارد، به محض اینکه به یک شفافیت حداقلی دسترسی پیدا کنیم، بازار سهام بازگشایی خواهد شد.

وی گفت: با توجه به نقش کلیدی نهادهای مالی اعم از؛ کارگزاری‌ها، شرکت‌های تامین سرمایه و سبدگردان‌ها در بازارسهام، سازمان بورس از آنها انتظار و درخواست دارد برای ایجاد فضای بازگشایی، همراهی‌های لازم را به عمل آورند‌.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سهامدار جزء
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۹
طلب مارو از کروی بگیرید. سود مصوب 403 که قراربود طبق اعلان در کدال در 19 اسفند 404 بدن رو نمیدن.اخه این سازمان بورس با این همه هزینه بخوربخور به چه دردی میخوره منحلش کنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۶
شرکت کروی بدتر از دشمن خارجی.
طلب مارو از کروی بگیرید. سود مصوب 403 که قراربود طبق اعلان در کدال در 19 اسفند 404 بدن رو نمیدن.اخه این سازمان بورس با این همه هزینه بخوربخور به چه دردی میخوره منحلش کنید.