بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵

وزیر خارجه کانادا: برای تغییر موضع دیپلماتیک به چیزی بیش از یک «لبخند» نیاز است

کد خبر : ۱۰۶۸۷۶

وزیر امور خارجه کانادا اعلام کرد که برای تغییر موضع دیپلماتیک این کشور در قبال ایران، به چیزی بیش از یک «لبخند» نیاز است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جان برد، وزیر امور خارجه کانادا در گفت‌وگو با روزنامه استار که روز پنج‌شنبه منتشر شد، گفت که کانادا در قبال ایران موضع قبلی‌اش را حفظ خواهد کرد.

در حالی که باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا در سخنرانی روز سه‌شنبه‌اش در نشست مجمع عمومی سازمان ملل از روند میانه‌روی رییس جمهور جدید ایران تعریف کرد و گفت که این می‌تواند کلید رفع بن‌بست بین سازمان ملل، آمریکا و ایران درباره برنامه هسته‌یی‌اش باشد، استفان هارپر، نخست‌وزیر کانادا نسبت به هرگونه آشتی بین واشنگتن با تهران ابراز شک و تردید کرده است.

هارپر در این باره گفت: من از اوباما و سایر متحدان‌مان به خاطر تلاش کردن، ایراد نمی‌گیرم ولی وقتی پای دولت ایران به میان می‌آید، این توصیه صادقانه را دارم که ما باید با دقت اعمال ایران را بیش‌تر از گفتارش تحت نظر بگیریم.

وزیر امور خارجه کانادا نیز در گفت‌وگو با روزنامه استار نرم شدن موضع اوباما در قبال ایران را زیر سوال برد و گفت که آیا واقعا چیزی در ایران تغییر کرده است؟

برد گفت: به چه دلیل مواضع نرم‌تر شده است؟ چون امسال هولوکاست را انکار نکرده‌اند، برای تغییر موضع دیپلماتیک کانادا به چیزی بیش‌تر از یک لبخند نیاز است.

انتهای پیام

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر