بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۶

فیگارو: اولاند به دنبال جلوگیری از توافق ایران و آمریکاست!

کد خبر : ۱۰۸۳۹۲
فیگارو با اشاره رویدادهای دو روز گذشته در مذاکرات هسته ای ژنو، این پرسش را مطرح کرد که آیا دیپلماسی جهانی فرانسه تهاجمی تر از قبل شده است؟

به گزارش سایت خبری تیک Tik.ir، فرانسه می‌گوید درمورد ایران هدف جلوگیری ازدست یابی ایران به سلاح هسته ای است و در این راه دولت پاریس در همه حال سیاست منسجمی را دنبال کرده است.

یک دیپلمات فرانسوی گفت: دولت پاریس کوشش خود را برای جلوگیری از انجام یک معامله میان تهران و واشنگتن به کارمی برد.

یک کار‌شناس امور ایران به فیگارو گفت: اگر موضوع پرونده اتمی ایران به صورت دو جانبه، یعنی میان ایران و آمریکا، حل و فصل گردد این امکان وجود دارد که فرانسه از روند این مذاکرات دور نگاه داشته شود، ازاین روست که فرانسه، بویژه پس از دیدار اولاند – روحانی درنیویورک، باید دربطن مذاکرات و بده بستان‌ها نقش مهم خود را ایفا نماید.

آنچه که دراین دو روز در ژنو گذشت هنوزروشن نیست ولی به گفته کار‌شناسان هنوز امید یک گشایش اساسی دراین گفت‌و‌گو‌ها ازمیان نرفته است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر