بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴

معضلی به نام سیب‌زمینی

کد خبر : ۱۱۸۸۱۶
در روزهای گذشته علاوه بر اینکه قیمت سیب زمینی در بازار گران شده است و گاه به 3500 تا 4 هزار تومان هم رسیده است، هم اکنون این کالا در میادین و برخی مغازه های سطح شهر با محدودیت عرضه مواجه است. 
 
به گزارش مهر، سیب زمینی هم در روزهای گذشته به جمع کالاهایی پیوسته است که عرضه آن در بازار کم شده و البته مردم نیز با کمبود این کالا در میادین میوه و تره بار مواجه هستند و حتی در روزهایی، توزیع این کالا با محدودیت مواجه بوده است. 
 
در این میان برخی مغازه داران نیز از این روند سوءاستفاده کرده و سیب‌زمینی‌های خود را که با قیمت قبل خریداری کرده اند، با قیمت روز که هم اکنون بین 3000 تا 4000 تومان است، به فروش می رسانند، این در حالی است که کیفیت برخی از محصولات آنها نیز چندان بالا نیست. 
 
در روزهای گذشته نیز مردم برای دریافت سیب زمینی در میادین میوه و تره بار صف‌های طولانی تشکیل داده بودند و حتی برخی غرفه داران، محدودیت عرضه را برای هر فرد متقاضی خرید سیب زمینی قرار داده بودند، به نحوی که به هر فرد کیسه ای بیش از 2 کیلوگرم سیب زمینی ارایه نمی شد. 
 
همین امر سبب شده بود تا مردم به همراه سایر اعضای خانواده های خود در صف بایستند و سیب زمینی بخرند، در حالی که ممکن بود که به آن میزان احتیاج هم نداشته باشند؛ در این میان علت کمبود سیب زمینی را عدم عرضه آن در میادین بزرگ تهران مطرح شده است و البته وعده داده شده تا با ورود سیب زمینی از شهرهای جنوبی، قیمت متعادل شود. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
ن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
مغازه دارها خوب کاری میکنن که قیمت رو بالا می برن،تو این مملکت باید اینطور پول درآورد
علی
Germany
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
سلام ایا درکشورهای دارای 1400 سال قدمت این مسایل هم است یاخیر ؟؟؟
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
ما رکورد زدیم
م
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
بچه روزی افتادیم.خدایا خودت بدادمون برس.
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
چرا معضل؟؟؟؟ ماشاالله تا دلتون بخواد مسئول و رئیس سیب زمینی مزاج داریم
goli
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
آره تحليل جالبي است چند سال پيش هم اين پديده عجيب بر انتخابات و شعور 70 ميليون ايراني تاثير زيادي گذاشت.
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
همه رو دارند صادر میکنند عراق ، سوریه ، روسیه ................ ملت هم مرگ بخورند.
مهدی
United States of America
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
شرم اور هست
واقع بین
United States of America
۲۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
به جای مدیریت جهانی لطف کنید سیب زمینی را مدیریت کنید .....
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
دولت تدبیر وامید به به
کیوان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
آیا می دونستید که قیمت کود شیمیای مصرفی کشاورزان از 5000 تومان به 40000 تومان افزایش یافته و قیمت تمام کالاهای مصرفی در کشاورزی. به طبع این افزایش سطح زیر کاشت کمتر شده و سیب زمینی گران. ما رکورد زدیم.
اهع
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
خدایا به کجا پناه ببریم به امید الهی سال دیگه دلت از ما ملت غیوریارانه میگیره ....وضعش خوب میشه ....بعد میرن کانادا.........