بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

معاون زنگنه: بنزین پتروشیمی‌ها سرطان‌زا است

کد خبر : ۱۲۳۰۹۱
معاون وزیر نفت با تاکید بر آلاینده بودن بنزین پتروشیمی‌ها، یکی از دلایل افزایش سرطان در کلانشهرهای کشور را عرضه بنزین پتروشیمی‌ها عنوان کرد و گفت: هم اکنون کل بنزین عرضه و توزیع شده در جایگاه‌های تهران و کرج پاک و دارای کمترین میزان بنزن است.

عباس کاظمی در گفتگو با مهر درباره آلاینده بودن بنزین‌های وارداتی گفت: در شرایط فعلی میزان واردات بنزین کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته هیچ‌گونه افزایشی نداشته است به طوری که به طور متوسط روزانه 3.5 میلیون لیتر بنزین وارد کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اعلام اینکه استانداردهای زیست محیطی بنزین وارداتی در مقایسه با بنزین پتروشیمی‌ها به مراتب بالاتر است، تصریح کرد: به عنوان نمونه، هم اکنون بنزین و ترکیبات حلقوی بنزین تولیدی در پتروشیمی‌ها حدود 10 درصد است، این در حالی است که حجم بنزین وارداتی کمتر از دو درصد است.

معاون وزیر نفت با یادآوری اینکه برای یک بنزین ایده آل و استاندارد 27 استاندارد تعریف شده است، اظهار داشت: شرکت ملی نفت ایران برای افزایش واردات بنزین به مصوبه مجلس شورای اسلامی و دولت نیاز دارد.

این مقام مسئول با رد هر گونه واردات بنزین در شرایط فعلی توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، بیان کرد: در شرایط فعلی به طور متوسط 5.5 میلیون لیتر بنزین در پتروشیمی‌ها تولید و برای امتزاج نهایی تحویل پالایشگاه‌های نفت می‌شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه تلاش وزارت نفت برای توقف تولید بنزین در پتروشیمی‌ها ارتقای کیفیت هوا در سطح کلانشهرهای کشور است، اظهارداشت: با این وجود از بهمن ماه سال گذشته بنزین پتروشیمی‌ها در سطح شهر تهران و کرج توزیع نشده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، یکی از دلایل افزایش سرطان در تهران و سایر کلانشهرهای کشور را به بنزین تولید شده در پتروشیمی‌ها نسبت داد و گفت: هم اکنون تمامی بنزین عرضه شده در تهران با استاندارد یورو 4 اتحادیه اروپا است.

معاون وزیر نفت یادآور شد: بنزین یورو 4 عرضه شده در تهران و کرج دارای کمتر از یک درصد بنزن است و بنزین پاک محسوب می‌شود.

این مقام مسئول همچنین واردات بنزین را "موقتی" عنوان و خاطرنشان کرد: تا اوایل سال آینده و بهره برداری از فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس واردات بنزین ادامه دارد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رسول
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
آقای معاون توضیح دهند خون آدمهای کلانشهر ها از ما که در شهرهای کوچک زندگی می کنیم رنگین تر است که باید دود حاصل از بنزین سرطانزا تنفس کنیم
علی ابراهیم
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
پ ن پ داوری شفا بخش هست بنزین بدون اکتان یعنی سرطان و امید هست انهاییکه انها را ندید....
علیرضا
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
خدا وکیلی هیچ کس نیست باعث وبانی این کار رو ازش حداقل سوال کنه فقط چرا وبه چه قیمتی؟
نانا
سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
اقزورنزن ميتوني بياكلانشهرزندگي كن نميتوني هم همونجاتوبي امكاناتي بمون