بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۱

مرگ ۲۴ دانشجو در یک حادثه ناگوار

کد خبر : ۱۲۵۳۵۲
به گزارش پایگاه خبریبانکداری الکترونیک،به نقل از ایران، 24 دانشجوی هندی با بالا آمدن آب رودخانه «بیاس» در دره «کولو» در هیمالیا ناپدید شدند.


به گزارش آسوشیتدپرس، این حادثه زمانی اتفاق افتاد که دانشجویان در حال عکاسی در سواحل رودخانه بوده‌اند که آب رها شده از یک سد باعث افزایش سطح و طغیان رودخانه شده و دانشجویان را با خود برده است.

امدادگران در جست‌وجوی ردی از دانشجویان ناپدید شده در دره کولو در هیمالیا هستند. اطلاعات پلیس حاکی است قربانیان همگی دانشجویان رشته مهندسی دانشکده VNR در «حیدر آباد» هند بوده‌اند.

پلیس گفته دانشجویان از اتوبوس پیاده شده و به ساحل رودخانه رسیده بودند که با افزایش سطح آب به‌طور ناگهانی غافلگیر شده‌اند. در حال حاضر مأموران پلیس، داوطلبان و امدادگران در حال جست‌وجو برای یافتن این دانشجویان هستند.

«رافبات سنیگ» وزیر کشور طی بیانیه‌ای این حادثه را بسیار غم‌انگیز توصیف کرد. آب سد لارجی –پروژه تأمین برق از طریق آب- بوده که به سمت رودخانه رها شده است. دره کولو دارای رودخانه‌ای خروشان و جنگل‌های انبوه و دره‌های شیب‌دار است که جزو مناطق توریستی محسوب می‌شود.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر