{mosimage}در سال جاری، میزان تقاضای این فلز در تولید محصولات صنعتی و مصرفی رشد قابل ملاحظه ای خواهد داشت و به نظر می رسد که فاکتورهای بنیادی در حمایت از افزایش قیمت نقره بسیار بهتر از طلا می باشد.

"> نقره برتر است یا طلا؟

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۰۱

نقره برتر است یا طلا؟

{mosimage}در سال جاری، میزان تقاضای این فلز در تولید محصولات صنعتی و مصرفی رشد قابل ملاحظه ای خواهد داشت و به نظر می رسد که فاکتورهای بنیادی در حمایت از افزایش قیمت نقره بسیار بهتر از طلا می باشد.

کد خبر : ۱۲۸۱۳
نقره برتر است یا طلا؟

گروه بین الملل بورس نیوز – گروه مطالعاتی CPM در آخرین گزارش بازار نقره خود اعلام نمود که خرید این فلز در ادامه سال باعث حمایت از قیمت می شود. البته در این گزارش عنوان شده است که جریان کاهش قیمت فصلی در سه ماهه دوم و سوم سال 2008 مشاهده خواهد شد.

بنا بر اعلام CPM ، قیمت نقره در اواخر سال جاری و اوایل سال 2009 افزایش قابل توجهی خواهد یافت.
بر اساس این گزارش، میزان عرضه کل نقره در سال جاری به 1/815 میلیون اونس خواهد رسید که نسبت به سال گذشته 9/3 درصد بیشتر می باشد.

تولید معدنی این فلز در این سال به 4/557 اونس می رسد. تولید معدنی در پرو بالغ بر 9/112 میلیون اونس و در استرالیا نیز 1/65 میلیون اونس تخمین زده می شود. این میزان برای شیلی و لهستان نیز به ترتیب 59 و 42 میلیون اونس پیش بینی می گردد.

میزان تولید معدنی ایالات متحده نیز با اندکی افزایش به 4/38 میلیون اونس خواهد رسید. سهم کانادا نیز در این میان 9/27 میلیون تن می باشد. تقاضای این فلز نیز برای ساخت کالاهای مصرفی و صنعتی در سال جاری با 2/2 درصد افزایش به 2/740 میلیون اونس می رسد. میزان تقاضا برای مصارف جواهرسازی نیز با رشدی به میزان 6/4 درصد، بالغ بر 5/273 میلیون اونس خواهد شد.

تقاضای نقره برای استفاده در تجهیزات الکترونیکی و باتری ها نیز به 8/125 میلیون اونس خواهد رسید میزان تقاضا برای ساخت آینه و مواد آنتی باکتریال نیز به 7/167 میلیون تن می رسد.

پیش بینی می گردد که سرمایه گذاران نیز 9/74 میلیون اونس نقره را در این سال خریداری نمایند.

افزایش قیمت نقره در سال گذشته عمدتاً همانند طلا ناشی از اقبال سرمایه گذاران به این فلز برای جلوگیری از زیان بحران های مالی و اعتباری بوده است. اما در سال جاری، میزان تقاضای این فلز در تولید محصولات صنعتی و مصرفی رشد قابل ملاحظه ای خواهد داشت و به نظر می رسد که فاکتورهای بنیادی در حمایت از افزایش قیمت نقره بسیار بهتر از طلا می باشد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر