بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷

تازه‌ترین اخبار فرمانده ناجا درباره اسیدپاشی‌ها

کد خبر : ۱۳۶۷۴۹

فرمانده نیروی انتظامی بااعلام اینکه سرنخ‌هایی از عامل اسیدپاشی در اصفهان به دست آمده است، گفت: بر اساس آنچه که قربانیان این حوادث اعلام کرده‌اند به نظر می‌رسد این اقدام توسط یک نفر انجام شده است.

به نقل از ایسنا، سردار احمدی‌ مقدم در جمع خبرنگاران در اراک با اشاره به اینکه هنوز از نیت اجرای این عمل زشت و جنایتکارانه توسط فرد خاطی اطلاعی نداریم، اظهارکرد: رسانه‌های خارجی قصد دارند این موضوع را با مسائل حجاب پیوند بزنند در حالی که قربانیان این حادثه از افراد مؤمن و خانواده‌های متدین بوده‌اند.

فرمانده ناجا یادآورشد: طی ۲ تا ۳ سال گذشته جمعا ۷ تا ۸ مورد اسیدپاشی در اصفهان رخ داده است.

جریمه‌های رانندگی از بازدارندگی لازم برخوردار نیست

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جریمه‌های رانندگی از بازدارندگی لازم برخوردار نیست، افزود: بر اساس قانون از اول اردیبهشت بر اساس تورم باید جرایم رانندگی در کشور افزایش پیدا کرده و به روز شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت بالای جرایم بازدارندگی دارد، اضافه کرد: در سه سال گذشته جرایم تغییری نداشته است.

تازه‌ترین اخبار فرمانده ناجا درباره اسیدپاشی‌ها

تازه‌ترین اخبار فرمانده ناجا درباره اسیدپاشی‌ها

احمدی‌مقدم به بالا بودن هزینه جرایم رانندگی در کشورهای دیگر اشاره کرد و افزود: در قطر جریمه عبور از چراغ قرمز ۲۰۰۰ دلار است و زندانی دارد در حالی که در ایران برای این تخلف جریمه تنها ۱۰۰هزار تومان است.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه کاهش جرایم رانندگی نیاز به کار فرهنگی دارد، بیان کرد: برای کاهش جرایم رانندگی در کشور برنامه‌های فرهنگی مختلفی پیش‌بینی شده و در حال اجراست.

سرقت شایع‌ترین جرم در کشور

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه در سال حدود پنج هزار سرقت در کشور اتفاق می‌افتد بیان کرد: سرقت به دلیل افزایش وقوع، شایع‌ترین جرم در کشور محسوب می‌شود.

احمدی مقدم با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی مردم نقش مؤثری در وقوع جرم دارد تصریح کرد: با بهبود شرایط اقتصادی شاهد کاهش جرایم خواهیم بود و امیدواریم با فراهم شدن زمینه بهبود واحدهای اقتصادی شاهد کاهش جرایم باشیم.

وی گفت: بر اساس برآوردهایی که صورت گرفته مردم استان مرکزی رضایت مطلوبی از عملکرد نیروی انتظامی دارند. استان مرکزی در این زمینه جزو هشت استان برتر کشور است در حالی که این استان در سال های گذشته در رده‌های میانه و پایینی در بین استان‌های کشور در این زمینه بوده است.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۲
با سلام
بورس نیوز جان لطفا به اقای احمدی مقدم بفرمایید حالا که ما رو با قطر مقایسه میکنند پس اینم بگن خودرو BMV مدل ایکس 6قیمتش تو کل دنیا 26هزار یورو هستش معادل تقریبا 100میلیون.پس چطور میشه که تو کشور ما این ماشین رو 700میلیون میدن.یعنی از شرکت سازندش هم 7برابر سود بیشتر میبریم.