بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷

فروش سهام پدیده سبب مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور می‌شود

کد خبر : ۱۴۲۲۵۸
سید عیسی دارایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درقم، با اشاره به شیوع سهام فروشی بدون ضابطه در کشور اظهار داشت: این‌گونه ماجراهایی که هرچند وقت یک‌بار در کشور اتفاق می‌افتد ضعف بزرگی است که نباید نادیده گرفته شود و دراین‌باره نیازمند برخورد قاطع دستگاه قضایی و سازمان بازرسی هستیم.

عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس با اشاره به آسیب‌های سهام فروشی بدون ضابطه در کشور افزود: فروش این نوع سهام سبب مشکلات اقتصادی و اجتماعی در کشور می‌شود که برای جلوگیری از این آسیب‌ها مجلس باید برخورد قاطعی داشته باشد تا جامعه دچار مشکلات نشود.

عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس گفت: من از همان نخستین روزهای تبلیغ پروژه «پدیده» هشدار دادم که این پروژه عاری از مشکلات نیست، بنابراین نیروی انتظامی و مسئولان قضایی موظف به رسیدگی و برخورد قاطع با این مسائل هستند.

دارایی اظهار کرد: مجلس باید به مسئله پروژه «پدیده» ورود کند تا کمتر شاهد این‌گونه اتفاقات شویم، ما هرچند وقت یک‌بار شاهد این‌گونه مسائل در مناطق مختلف هستیم نیروی انتظامی باید از این مسائل پیشگیری کند، پیشگیری به معنای احداث کلانتری نیست بلکه باید رفتارهای بازدارنده داشته باشیم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
حال که با پدیده برخورد می کنید جهت حفظ سهام مردم و سهامداران جز قوه قضاییه از صدا و سیما درخواست کند کلیه وجوهی که از این شرکت گرفته را به عنوان بخشی از پول مردم به حساب دادگستری واریز نماید تا در صورت عدم پرداخت پول سهام مردم توسط این شرکت ( که خیلی بعید است ) دادگستری محلی برای تامین وجه داشته باشد ؟؟!!
داریوش
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰
دادستان کل کشور در مصاحبه با ایرنا ارزش سهام سهامداران پدیده تحت حمایت قانون قرار میگیرد وکارهای اقتصادی باید ادامه داشته باشد .
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
پس لطفا زودتر جلوی تخلفات بیشتر این شرکت رو بگیرید تا سرمایه های مردم از دست نرفته .