بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳

رسايي: چرا مجلس براي توافق با اوگاندا وقت دارد ولي براي مذاكرات هسته‌اي نه؟

نماينده مردم تهران در مجلس در جريان بررسي توافقنامه ايران و اوگاندا در امور فرهنگي گفت: مجلس بايد مهمترين تفاهنامه كشور در حوزه‌ي هسته‌اي كه به استقلال، آزادي و حقوق فرزندانمان گره خورده را تصويب كند.
کد خبر : ۱۴۸۱۸۲
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، در جلسه علني روز چهارشنبه مجلس شوراي اسلامي حميد رسايي نماينده مردم تهران در جريان مخالفت با طرح امضاي موافقت نامه همكاري فرهنگي، علمي و آموزشي با اوگاندا گفت: چرا نبايد مهمترين تفاهنامه بزرگ كشور در حوزه‌ي هسته‌اي را كه به استقلال، آزادي و حقوق فرزندانمان گره خورده است در مجلس تصويب كنيم اما توافق ايران و اوگاندا به تصويب مجلس مي رسد؟
وي ادامه داد: چرا مجلس بايد روي اين لايحه بي‌اهميت وقت بگذارد ولي در خصوص مهمترين توافقنامه كشور در حوزه‌ي هسته‌اي لايحه‌اي براي تصويب در مجلس ارائه نمي‌دهد؟

نماينده مردم تهران با بيان اينكه اين رفتار، رفتار متناقضي است گفت: دولت مي‌خواهد پروتكل الحاقي را داوطلبانه اجرا كند ولي براي رابطه فرهنگي و علمي با اوگاندا لايحه مي‌دهد. با اين لايحه بايد مخالفت كرد تا رفتارهاي متناقض خودش را نشان دهد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
امیر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۰
چه کسانی شدن نظریه پرداز!!!؟
کریم
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
به همین خاطر که شما از اهمیت مذاکرات برای مردم بی خبرید
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳
سال اینده شما اخراجی هستید به همین راحتی
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
فکر کنم در جمله بندی اشتباه کرده اند توافق هسته ای و مذاکره با اوگاندا بوده که برای هر دو وقت کافی هم صرف شده.
فتنه گر شناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
درست میفرمایند مجلس برای هم چیز وقت دارد

الا ؟؟؟؟؟؟