تجمع یمنیها برای استقبال از کشتی نجات
جمع کثیری از مردم یمن در استقبال از کشتی مساعدات ایرانی، در ساحل شهر «الحدیده» تجمع کردند.

به گزارشافکارنیوز، جمع کثیری از اهالی مناطق ساحلی یمن از چند روز پیش از رسیدن کشتی مساعدات ایرانی به کشورشان، برای استقبال از آن در کنار ساحل تجمع کردند.
بر اساس این گزارش، اهالی استان ساحلی «الحدیده» برای استقبال از کشتی مساعدات ایرانی در کنار ساحل تجمع کرده و بشکل نمادین یک پرچم بزرگ کشورشان بر روی آب انداختند.
این گزارش حاکی است که مردم یمن تحرکات عربستان برای جلوگیری از رسیدن کشتی مساعدات انسانه دوستانه ایران به یمن را محکوم کردند.
اهالی استان الحدیده از تمام ملت یمن خواستند که در روزهای آینده برای حمایت از رسیدن کشتی نجات ایرانی به یمن، در محکومیت تهاجم عربستان و سیاستهای خصمانهاش علیه کشورشان دست به تظاهرات بزنند.
مردم الحدیده از رسیدن کشتی مساعدات ایرانی به کشورشان حمایت کردند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه

فقط یادتون باشه بابت این کمک ها حتما رسید بگیرید که فردا اگه تیم های ورزشی ما خواستند با اونها مسابقه بدهند مثل فلسطینی های عزیز امتناع نکنند وبگویند هرچه بدبختی ما داریم مقصرش ایرانه