بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
"یک پزشک در استان تهران در سال گذشته با تجویز هفت هزار و 700 نسخه -که مبلغ هر نسخه بطور میانگین بیش از یک میلیون تومان بوده است؛ حدود هشت میلیارد تومان برای تامین اجتماعی استان تهران، هزینه ایجاد کرد."
کد خبر : ۱۴۸۶۴۶
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز،رئیس دفتر اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی استان تهران گفت: میانگین نرخ نسخه ها در استان تهران از سال 91 تاکنون 21 درصد رشد داشته است.


خلیل اهوازی روز پنجشنبه در نخستین نشست تخصصی بررسی بیمه گذاری دارو در ایران با تشریح گزارش عملکرد تامین اجتماعی استان تهران، افزود: میانگین قیمت داروهای نسخ پزشکی در تهران از هشت هزار و یکصد تومان در سال 91به 26 هزار و یکصد تومان در سال 93 رسیده است.

وی ادامه داد: میزان رشد هزینه های دارویی در استان تهران از 170 میلیارد تومان در سال 91 به 550 میلیارد تومان در سال 93 رسیده و 220 درصد رشد داشته است.

اهوازی، با بیان اینکه مقداری کاهش در میانگین اقلام نسخ دارویی استان تهران داشته ایم، ادامه داد: فقط بابت داروی سوماتروپین (نوعی داروی هورمون رشد) در یک سال 34 میلیارد تومان پول دادیم.

وی تصریح کرد: یک پزشک در استان تهران در سال گذشته با تجویز هفت هزار و 700 نسخه -که مبلغ هر نسخه بطور میانگین بیش از یک میلیون تومان بوده است؛ حدود هشت میلیارد تومان برای تامین اجتماعی استان تهران، هزینه ایجاد کرد.

این گفته رئیس دفتر اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی استان تهران با واکنش حاضران در جلسه مواجه شد.

اهوازی افزود: برخی پزشکان هیچ تعهدی به نسخه نویسی خود ندارند و بسیاری از مواقع نسخه های خود را به انترن، رزیدنت و حتی منشی ها می دهند تا بنویسند به طوریکه مورد داشته ایم که منشی اقدام به تجویز نسخه کرده و در مورد دیگری نسخه سفید ممهور به مهر پزشک به بیمار داده شده تا به داروخانه برود و داروی مورد نظر را دریافت کند.

وی ادامه داد: در سال 93، 45 هزینه دارویی مربوط به بخش خصوصی و 26 درصد مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی بوده درحالیکه سهم بیمارستان های تامین اجتماعی هشت دهم درصد بوده است.

اهوازی خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی استان تهران، تائید نسخ وب را در دستور کار قرار داده است تا تاییدیه داروها از طریق اینترنت میسر شود.

رئیس دفتر اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی استان تهران با بیان اینکه چهاردرصد نسخ در سیستم های وب ثبت می شود گفت: این چهار درصد ، 56 درصد هزینه های ما را به خود اختصاص داده است و نشان می دهد که برای این چهار درصد نسخ باید برنامه ریزی ویژه ای داشته باشیم.

رئیس دفتر اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی استان تهران گفت: 32 درصد نسخ پزشکی نیاز به تائیدیه دارند، 28 درصد نسخ پزشکی عادی هستند، 22 درصد آنها مربوط به شیمی درمانی و 9 درصد آنها مربوط به بیماری ام. اس (در استان تهران) هستند.

اهوازی افزود: داروی هرسپتین (داروی سرطان پستان)، 30 میلیارد تومان و داروی آوونکس (داروی ام.اس)، 22 میلیارد تومان از هزینه های دارویی تهران را به خود اختصاص داده است؛ داروی آوونکس با اختصاص 35 درصد از کل داروهای مصرفی ام.اس، داروی اول این بیماری به شمار می رود.

وی ادامه داد: از سال 81 برای بیماران خاص یعنی مبتلایان هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی، تسهیلات خاص دارویی درنظر گرفته شده و هم اکنون همه داروهای آنان رایگان بوده و حتی حق فنی داروی آنان را تقبل کرده ایم.

اهوازی اظهار کرد: از سال 83 نیز بیماران ام.اس و شیمی درمانی تحت حمایت بیمه قرار گرفته اند و بیماران پیوندی نیز هم اکنون تمام داروهای تخصصی خود را رایگان دریافت می کنند؛ از سال 81 برای بیماران بستری و سالخورده تمهیدات بیمه ای اندیشیده شده است.

رئیس دفتر اسناد پزشکی سازمان تامین اجتماعی استان تهران در ادامه به تشریح چالش های فراروی نظام بیمه ای کشور پرداخت و گفت: انطباق نداشتن خانواده دارویی و بیمه ای کشور از جمله این چالش ها به شمار می رود؛ در اغلب کشورهایی که نظام دارویی موفقی دارند ، فارماکوپه (دارونامه) بیمه ای و دارویی آنان یکی است یا تفاوت مختصری با هم دارند اما از سه هزار و شش قلم داروی فارماکوپه ای کشور، فقط دو هزار و 244 قلم آن (معادل 76 درصد) در سبد بیمه وجود دارد به آن معنا که بسیاری از داروهای حیاتی تحت پوشش بیمه نیست.

اهوازی افزود: از چالش های دیگر نظام بیمه ای کشور آن است که این نظام، نظارت کافی ندارد؛ چون جایگاه لازم برای آن تعریف نشده است.

وی، اجرا نشدن فرانشیز پلکانی، فعالیت ناکافی شوراهای علمی تخصصی و توجه ناکافی به هزینه فایده و اثربخشی را از دیگر چالش های نظام بیمه ای عنوان کرد و گفت: در بخش فارماکوپه دارویی بیمه، همواره ورودی دارو داشته ایم و در این سال ها فقط دو دارو از لیست بیمه خارج شده و شاید به این دلیل بوده که کلا در دنیا از رده خارج شده و مواد اولیه آن یافت نمی شد.

وی اضافه کرد: از دیگر چالش های نظام بیمه ای کشور آن است که به طور مثال بیمار برای دریافت قرص سرماخوردگی همان درصد فرانشیز بیمار سرطانی را پرداخت می کند و از دیگر چالش های اساسی ما ، یکی بودن سیاستگذار ، ارائه کننده و ناظر است.


اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
این دولت ،دولت پزشکان .
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۷
اصلا مااختلاف طبقاتی درایران داریم ؟؟ یک نفر چند شغلی هم نداریم ؟؟ چه داریم ...........
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰
مزخرف
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۷
اقایان مسئولین بیمه انتظار چه چیزی دارند؟

پزشکان نسبت به جیب بیمه تامین اجتماعی تعهد داشته باشند ؟

پزشک فقط باید نسبت به بیمار خود تعهد داشته باشد

پزشکان به جان,مال و ناموس بیماران خود باید متعهد باشند.

تامین اجتماعی با امار گیری هر جا هزینهای برای خود میبیند ان را ممنوع میکند

1)داروی دیکلوفناک یک مسکن تزریقی غیر مخدر بسیار قوی و رضایت بخش جهت تسکین دردهای بیماران
به دلیل مصرف گسترده ان به بهانه فلج عصب سیاتیک ان را ممنوع کرد

2)زایمان سزارین به دلیل ایجاد هزینه برای بیمه ,جوی علیه این نوع زایمان در سطح اجتماع به راه انداخت پزشکانی که تعداد بیماران سزارین شدهشان بیش از عدد تعین شده بیمه باشند با جریمه مواجه یشوند.
پزشکان به صورت ناخود اگاه علایم خطرناکی که منجر به اسیب به جنین و مادر میشود را نادیده میانگارند و اقدام به زایمان طبیعی میکنند

3)نوشتن نسخه بیش از 3 دارو .
از داروی چهارم به بعد دارو مشمول بیمه نمیشود و پزشکانی که تعداد نسخ بیش از 3 دارو انها زیاد باشد با جریمه مواجه میشوند

تمام موارد فوق در حالی انجام میشود که تامین اجتماعی نیاز بیماران و مشکلات ایشان را هیچ توجهی ندارد و نیاز بیماران برایش بی ارزش است.

تامین اجتماعی بزرگترین مراکز فساد و بیکفایتی خود را درمان نمیکند صنایع عمومی تامین شامل 27 شرکت تعطیل و بلاتکلیف است و بدون بهره وری است اما مدیران این شرکتهای تعطیل میلیاردها تومان پاداش و حقوق جهت بیکفایتی خودو پر کردن جیبهایشان از مال حرام صرف میکنند
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۳
با انتی بیوتیک و قرص سرماخوردگی که نمیتوان نسخه یک میلیون تومانی نوشت

متخصص انکولوژی (سرطان)مطمئنا داروهای بسیار گراقیمتی نسخه میکند که قیمتشان شاید بسیار بیشتر از یک میلیون تومان است
این متخصص که استامینوفن و سرماخوردگی که نمینویسد

مسئله ناراحت کننده اینجا است که این مطلب توسط پر ابهام ترین نهاد و مدیران دولتی نوشته میشود

خوشبختانه تمام فعالین بورسی از و ضعیت حقوقها و پاداشها و حق المشاورههای این نهاد خبر دارند
هر کس نداند بورسیها میدانند شرکتهای زیر مجموعه این مجموعه چقدر بهره وری دارند و چگونه از حق بیمه کارگران استفاده میکنند
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۷
پزشکان متاسفانه خون مردم را کرده اند توی شیشه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
یه بار سرما خودردگی شدیدی خوردم رفتم به بیمارستان تامین اجتماعی دکتر یه بسته قرص آموکسیسلین و یه دیفین هیدامین داد و گفت یه هفته خودت رو بپیچون به پتو و بیرون نرو خدا خیرشان بدهد جهادی کار می کنند و از آن به بعد با گیاهان سنتی خود را مداوا می کنم و دیگر به پزشکان و دارو ها اعتماد نمی کنم