مدیر مالی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عنوان کرد:
سوء تفاهم بازار از یک خبر/سنگ آهنی ها از ابلاغیه وزیر صنعت منتفع نمی شوند
حقوق دولتی توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) پرداخت می شود و از این رو "کچاد" و "کگل" هزینه ای از این بابت متحمل نمی شوند.
در همین ارتباط، مدیر مالی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: حقوق دولتی توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) پرداخت می شود و از این رو "کچاد" و "کگل" هزینه ای از این بابت متحمل نمی شوند.
محمود سیدی با بیان اینکه بهره مالکانه همان حق انتقاع و بهره برداری از معادن است و متفاوت از حقوق دولتی معادن می باشد، افزود: کاهش حقوق دولتی هیچ اثری بر وضعیت سودآوری این مجموعه در پی نخواهد داشت و توجه به این نکته حائز اهمیت است که کاهش حق بهره برداری از معادن یا همان بهره مالکانه، توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب می شود و جهت اجرایی شدن آن مصوبه مجلس الزامی است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
شرکت چادر ملو از جمله شرکت هایی است که در طول یک دهه پیشرفت وتوسعه قابل توجهی داشته وزمینه اشتغال بیش از 7000نفر را فراهم اورده و مدیران وسهامدارانش پاداش خود را از مجلس ودولت با به قربانگاه فرستادن وتحمیل انواع عوارض نامتعارف وتبعیض آمیز دریافت داشته اند . برای صنعت و تولید کشور با وجود این مدعیان شعارمسلک تصمیم گیر متاسفم .
پاسخ
همه چیز عالیه ...
پاسخ
سهامداران باز هم دست به دامن مجلس شوند
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

