احمدی نژاد اگر کمی خوشگل تر بود مثل بقیه رئسای جمهور ، فقط کمی ، مخالفینش خیلی کمتر میشد...................
مردم عقلشان به چشمشان است
پاسخ
علی
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱
غلام جان اگه اینطور بود که دو دوره رای نمیاورد. مشکل او و اکثر روسای جمهوری اینه که در دوره دوم دچار توهم خودبرتربینی میشوند و دست به انتحار سیاسی بر مبنای توهمات خود میزنند.
سعید جان اگه این آقا ولایتی بود.یازده روز پست بسیار حساس ریاست جمهوری را برای لج بازی با مقام ولایت ترک نمی کرد.اگر ایشان ولایتی بود . به جریان انحرافی از ولایت معروف نمی شدند.
محمود احمدی نژاد اگر چه اشتباهاتی در سالهای آخر مرتکب شد اما فقط تحریم ها باعث بالا رفتن قیمت دلار و ایجاد هرج و مرج در قیمت های داخلی شد.کاری که توسط آمریکا و با چراغ سبز نوکران داخلی و فتنه گران سال 88 برای تخریب چهره رییس جمهور مذهبی ایران آقای احمدی نژاد انجام شد.
مردم عقلشان به چشمشان است