جشن های خودجوش مردم در واکنش به توافق تاریخی؛ «نگاه نکن ظریفه ، شش کشورو حریفه»
جمع زیادی از مردم در خیابان های مختلف تهران در واکنش به اعلام نتایج مذاکرات هسته ای، به جشن و پایکوبی پرداختند.
به گزارش خبرنگار انتخاب، گروه های زیادی از مردم تهران در میدان ونک با پرچم ایران و بادکنک های رنگارنگ شادمانی خود را از بدست آمدن جمع بندی مذاکرات هسته ای ابراز داشتند.
تجمع کنندگان همزمان با شادمانی و کف و سوت شعار روحانی مچکریم و خواندن سرود یار دبستانی من، شادمانی خود را با تیم مذاکره کننده هسته ای تقسیم کردند.
اکنون پلیس راهنمایی و رانندگی خیابانهای منتهی به میدان ونک را مسدود کرده و ترافیک سنگینی در اطراف این میدان ایجاد شده است .
خبرنگار انتخاب از خیابان پونک نیز گزارش داد: مردم محله های پونک و صادقیه در واکنش به اعلام نتایج مذاکرات هسته ای برای تشکر از تیم مذاکره کننده هسته ای به خیابان ها آمده اند.
صدای بوق خودروها، تجمع در پیاده روها و فریاد ظریف مچکریم در خیابان های اطراف طنین انداز است.
حضور جوانان و نوجوانان با پرچم سه رنگ ایران در حاشیه خیابان های این محله به چشم می خورد.
مردم همچنین با سوت و کف و شادی ، دستاوردهای هسته ای را برای کشور ارزشمند می دانند.
همچنین جمعی از مردم منطقه سعادت آباد در حالی که پرچم ایران در دست دارند با کف و سوت ، در حمایت از تیم مذاکر کننده هسته ای بویژه دکتر ظریف شعارهای ، نگاه نکن ظریفه شش کشور و حریفه ، ایرانی با غیرت همینه همینه ، ظریف مچکریم و روحانی مچکریم سر می دهند و سرود ای ایران ای مرز پر گوهر را می خوانند .
ازدحام جمعیت باعث شده است تا خیابانهای منتهی به این میدان مسدود شود و ماموران راهنمایی و رانندگی رانندگان را به خیابانهای فرعی هدایت می کنند .
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه

اززمستان92تاالان پولم خوابیده بالای 50درصد توی ضررم .
اینهمه منتظربودم توافق فرجی ایجادکنه بلکه کمی ازضررم که تنها سرمایه زندگیم بودجبران بشه.
امروزهمه امیدم فرو ریخت.