خودرو چینی در سانحه مشهد نصف شد
به نقل از مهر، بامداد روز دوشنبه یک خودروی سواری مدل ام. وی ام. در ابتدای محور بهشت رضا(ع) مشهد و حد فاصل دوربرگردان طرق به دلایل نامعلوم دچار واژگونی شد.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در خصوص تشریح جزئیات حادثه و نحوه امداد رسانی به حادثه دیدگان به مهر گفت: با اطلاع از وقوع این حادثه نجاتگران این سازمان در کمترین زمان ممکن به محل حادثه اعزام شدند.
آتش پاد سوم مهدی رضایی بیان کرد: شدت ضربات وارده در این سانحه موجب شده بود که بخشی از خودرو از سایر بدنه و اتاق به طور کامل جدا شود.
وی افزود: با وجود اینکه این خودرو دارای دو سرنشین بود وشدت ضربات وارده موجب از هم پاشیدگی اتاق این خودرو شده بود اما خوشبختانه شدت ضربات وارده آسیبی به سرنشینان این خودرو وارد نکرد و این دو شهروند از این سانحه جان سالم به در بردند.
وی افزود: آتش نشانان برای پیشگیری از حریق احتمالی به واسطه نشت سوخت با قطع برق ماشین و جلوگیری از نشت بیشتر بنزین از خطر انفجار خودرو و بروز حادثه ای دیگر جلوگیری و نسبت به ایمن سازی محل حادثه اقدام کردند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ولی همینکه ماشین نصف شد سرنشین آسیب ندید نشون میده امنیت داره.
پاسخ
چین ماشین ساخته با سرعت بالا چپ کرده و هشت تیکه شده ولی سرنشینانش سالم موندن. سایپا ایران خودرو ماشین می سازن با شصت کیلومتر سرعت تصادف می کنن همه می میرن!
پاسخ
پراید شیره مثل شمشیره .
پاسخ
بابا بازم خودروی ایرانی دم غیرت پژو گرم
پاسخ
ای ملت آزاده و غیور برید پول بریزید تو جیب چینی ها
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

