بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲

سازمان ملل خواستار بازگشت آرامش به ترکیه شد

کد خبر : ۱۶۵۹۶۸
به گزارش ذاکرنیوز به نقل از پایگاه خبری راشا تودی، سخنگوی بان کی مون گفت: دبیرکل همه تحولات ترکیه را به دقت زیر نظر دارد. او در جریان گزارش های منتشر شده درباره تلاش برای کودتا در این کشور قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سازمان ملل به دنبال روشن شدن وضعیت در ترکیه است و خواستار حفظ آرامش در این کشور می باشد.
ترکیه از ساعاتی پیش به صحنه آمد و شد نظامیان ارتش تبدیل شده است و با این حال «بینالی ییلدریم» نخست وزیر ترکیه تاکید کرده است که این وقایع حاصل فعالیت خودسرانه برخی از نظامیان خارج از سلسله مراتب نظامی است و برای عاملان آن «اشد مجازات» در نظر گرفته خواهد شد.
رجب طیب اردوغان نیز با حضور در تلویزیون از مردم خواست که برای مقابله با این اقدام گروه کوچکی از نظامیان به خیابان ها بریزند. هم اکنون آخرین گزارش ها حاکی از بازگشت تانک ها به پایگاه های نظامی و شکل گیری آرامش نسبی در شهر های مهم ترکیه است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر