بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷
فعال بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز مطرح کرد:

منفی شدن شاخص پتروشیمی‌ها به دلیل افزایش ریسک سرمایه‌گذاری

منفی شدن شاخص پتروشیمی‌ها به دلیل افزایش ریسک سرمایه‌گذاری
صنعت پتروشیمی به دلیل اینکه مشتریان خودش را در جهان دارد کمترین اثر را از تحریم‌ها می‌گیرد.‏
کد خبر : ۱۸۳۵۷۱

به گزارش بورس نیوز، بازار سرمایه در اولین روز هفته و درحالی‌که فعالان بازار در انتظار عرضه کگهر بودند، با قرمز شدن شاخص‌ها روبه‌رو شد. این نوسان بازار در آخرین هفته آبان ماه می‌تواند خبر از ادامه نوسانات بورس در هفته آتی داشته باشد.

صنایع پتروشیمی در دومین روز این هفته با ریزش مواجه شده و سیر نزولی پیدا کردند. این در حالی است که صنعت پتروشیمی و نفت گاز به همراه بانک‌ها جزو موفق‌های بازار سرمایه محسوب می‌شوند و شاید قرمز شدن این مجموعه‌ها نشانه خوبی برای بازار نباشد.

جالینوس سبزه عضو هیئت‌مدیره کارگزاری آبتین استاک در گفت‌وگو با خبرنگار بورس نیوز بابیان این مطلب که در روز جاری تمام پتروشیمی‌ها و پالایشی‌ها منفی شدند، گفت: برخی عقیده دارند که این ریزش به دلیل افزایش قیمت خوراک است اما؛ بنده معتقدم ریسک‌های بسیاری در این مهم نقش داشته‌اند.

وی در مورد تصمیم دولت برای تأمین بخشی از کسری افزایش حقوق کارکنان دولت از محل درآمدی پتروشیمی‌ها گفت: این صنعت قطعاً اگر حمایت شود می‌تواند کمک‌حال دولت بوده و حتی تحریم‌ها نیز روی آن کمترین اثر را خواهد گذاشت.

 

 

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز تاکید کرد:
سوئیفت، تبادلات بانکی را صفر نمی‌کند/ تشریح عوامل ماندگاری سبزپوشی بانکی‌ها
فعال صنعت پلاستیک در گفت‌وگو با بورس نیوز مطرح کرد:‏
پتروشیمی‌ها تحت حمایت دولت‌ها / خام فروشی به دلیل تأمین نقدینگی
عرضه‌اولیه بازار را به اصلاح کشاند/ بازار از اغما بازمی‌گردد
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز مطرح کرد:
عرضه‌اولیه بازار را به اصلاح کشاند/ بازار از اغما بازمی‌گردد
خودروسازان در جاده 94/ لبخند سهم‌های بنیادی در تیره‌روزی بازار
کارشناس بازارسرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز مطرح کرد:
خودروسازان در جاده 94/ لبخند سهم‌های بنیادی در تیره‌روزی بازار
ارسال نظر
captcha