بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با بورس‌نیوز تاکیدکرد:

تکرار سود ۳ ماهه در دوره های بعد/ موفقیت «هرمز» در کاهش بهای تمام شده

ظرفیت فعلی شرکت، ۱.۵ میلیون تن است؛ البته برنامه افزایش ظرفیت نیز در قالب کنسرسیوم فوق تا سقف 6/7 میلیون تن در دست پیگیری است.
کد خبر : ۱۹۴۷۷۶
تکرار سود ۳ ماهه در دوره های بعد/ موفقیت «هرمز» در کاهش بهای تمام شده/ برنامه افزایش ظرفیت در دست پیگیری است

به گزارش بورس نیوز، یکی از سهم های فولادی که در سال جاری عملکرد مطلوبی داشته، سهم شرکت فولاد هرمزگان بوده است. «هرمز» در ۳ ماهه اول امسال با پرش ۱۸۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، سود خالص ۳۳۰ میلیارد تومانی محقق کرد و آمار تولید و فروش ٤ماهه ابتداي سال هم حاکی از وضعیت مناسب فروش این شرکت دارد؛ با این حال سهم در سال جاری فقط ۸ درصد بازدهی برای سهامداران خود به همراه داشته است شايد دغدغه بابت احتمال عدم تکرار  وضعیت مناسب تولید و فروش در ماه های آینده، موجب شده این سهم مانند بسیاری دیگر از سهم های گروه فولادی، از رشد بازار جا بماند.

سيد حسين معصومي معاون مالي و اقتصادي شركت فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با بورس نیوز در این خصوص بیان کرد: با در نظر گرفتن وضعیت تولید و فروش، انتظار می رود سود شناسایی شده در ۳ ماهه اول سال، در دوره های بعد هم تکرار شود اما فعلا مشکل خاصی بر سر راه تولید و فروش نیست؛ مگر آنکه اتفاق جدیدی در عرصه سیاسی و اقتصادی کشور رخ دهد. 

وی با اشاره به این نكته كه (شرکت فولاد هرمزگان، عملكرد خوبي در كنترل بهاي تمام شده داشته ) گفت: شرکت فولاد هرمزگان به دلیل برنامه ۲ ساله روی کنترل هزینه ها، در کاهش بهای تمام شده موفق عمل كرده و قیمت الکترود گرافیتی هم که در سال های اخیر، رشد چشمگیری کرده بود، کاهش داشته و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد افت قیمت داشته که می تواند بهای تمام شده فولاد را اندکی کاهش دهد. 

وی ادامه داد: با توجه به حجم دپوی الکترود گرافیتی در انبارها، اثر کاهش قیمت الکترود بر بهای تمام شده در چند ماه آینده مشخص خواهد شد.

معصومي در رابطه با سایر برنامه‌های اين شرکت عنوان کرد: شرکت فولاد هرمزگان به عنوان شرکت اصلی در طرح تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در منطقه هرمزگان تعیین شده که در قالب کنسرسیوم متشکل از شرکتهای فولادی مستقر در منطقه ویژه ظرفیت فوق را محقق خواهند ساخت. ظرفیت فعلی شرکت، ۱.۵ میلیون تن است؛ البته برنامه افزایش ظرفیت نیز در قالب کنسرسیوم فوق تا سقف 6/7 میلیون تن در دست پیگیری است.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا برنامه ای برای افزایش سرمایه دارید؟» گفت: در این راستا در هماهنگی با سهامداران شرکت و هیات مدیره، مراتب در دست پیگیری و اقدام است؛ و ممکن است به منظور اصلاح ساختار مالی در این رابطه تصمیم گیری شود که در آن صورت حتما اطلاع رسانی رسمی انجام خواهدشد. ضمن اینکه به نظر می رسد محل افزایش سرمایه احتمالی، از مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها نخواهد بود.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر