تعداد بازدید : ۶۱۳
کد خبر : ۲۰۱۵۳۱
۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳
استارت آپ دیلی
هدف از این مقاله کمک کردن به جامعه استارتاپی برای بدست آوردن درک بهتری از نحوه گرفتن اقامت در سایر کشورها و فعالیت در آن‌ها است.

بورس نیوز _ در این مقاله کشورهایی را معرفی می‌کنیم که با هدف جذب کارآفرینان اقدام به ارائه ویزا استارتاپی و کارآفرینی می‌کنند.

در این لیست کشور آمریکا به دلیل محدودیت‌های دریافت ویزا برای ایرانیان حذف شده است. 

 

ویزاهای استارتاپی دردسترس: 

 

برنامه ویزای استارتاپی کانادا

این برنامه یکی از بهترین برنامه‌های اقامتی در دسترس است که تا ۵ بنیان‌گذار را در هر تیم پوشش می‌دهد و اقامت دائمی به افراد می‌دهد. کشور کانادا در هر ساله ۲۷۵۰ ویزا برای این برنامه صادر میکند.

پیش نیازهای ویزای استارتاپی  کانادا:

توانایی برقراری ارتباط به انگلیسی یا  فرانسوی

هر یک از بنیان‌گذران در تیم باید حداقل ۱۰ درصد سهام شرکت را داشته‌ باشند و به صورت کلی بیش از ۵۰ درصد مالکیت شرکت را در تصمیم‌گیری‌ها دارا باشند.

توانایی تامین مایحتاج شخصی خود را داشته باشند.

سرمایه‌ای معادل ۲۰۰هزار دلار کانادا از طرف یک شتاب‌دهنده تایید شده یا معادل ۷۵هزار دلار از طرف یک گروه فرشته را تامین کرده باشند.

برنامه ویزای فناوری شیلی

کشور شیلی به افرادی که شرایط دریافت ویزا را داشته باشند، اقامت یک‌ ساله می‌دهد. زمان دریافت این نوع از ویزا تنها ۱۵ روز است.

یکی از راه‌های دریافت ویزا وارد شدن به برنامه استارتاپی شتابدهنده استارتاپ شیلی است. این شتابدهنده برای شما سرمایه لازم و فضای کاری را محیا خواهد کرد. تا به امروز بیش از هزاران استارتاپ در این برنامه پذیرش شده‌اند.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی شیلی:

دریافت دعوت نامه رسمی از یکی از شتابدهنده‌ها یا مراکز اقتصادی شیلی

بنیان‌گذار، کارمند، شریک یا سرمایه‌گذار این شرکت در شیلی باشید.

شرکت شما باید از یکی از اعضای فعال جامعه فناوری شیلی حمایت شود.

برنامه ویزای استارتاپی لیتوانی

برخلاف کشورهای دیگر، ویزای استارتاپی لیتوانی نیازی به سرمایه اولیه یا داشتن سنجه‌های موفقیت سایر کشورها ندارد.

به بنیان‌گذاران اقامت یک ساله با اجازه همراه آوردن خانواده خود در آن کشور داده می‌شود. ضمنا گزینه‌ای نیز برای تمدید آن تا یک سال دیگر نیز وجود دارد که برای آن نیاز به داشتن شرایط اقامتی معمول آن کشور است.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی لیتوانی:

ضمینه‌های فعالیت استارتاپ می‌بایست در یکی از شاخه‌های بیوتک، نانو، فناوری اطلاعات، مکاترونیک، الکترونیک یا فناوری لیزری باشد.

پر کردن فرم‌های آنلاین معرفی تیم خود و تجارب آن‌ها

گذراندن مصاحبه آنلاین

گرفتن موافقت هیئت داوران در مورد ایده استارتاپی خود

دریافت نامه از اداره مهاجرت که بیان کند ایده شما برای این برنامه مناسب است

برنامه ویزای فناوری فرانسه

کشور فرانسه برای این نوع ویزا دو برنامه مختلف دارد.

ویزای فناوری فرانسه و بلیط فناوری فرانسه

برنامه اول به استارتاپ‌ها کمک می کند تا ۴ سال در فرانسه زندگی کنند و آن را تمدید نیز بکنند. این برنامه خانواده آن‌ها را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد.

برنامه دوم مخصوص بنیان‌گذارانی است که میخواهند در پاریس استارتاپ خود را شروع کنند. این برنامه یک برنامه شتابدهی ۶ ماهه است برای شرکت‌های نوپا که قابلیت تمدید تا ۶ ماه دیگر را نیز دارد.در این برنامه یک سرمایه اولیه به میزان ۱۲هزار تا ۲۵هزار دلار به هر بنیان‌گذار داده میشود.امکانات دیگری مانند فضای کاری رایگان در صورتی که مراحل و پیش‌نیازها را بگذرانید داده می‌‌شود. هر ساله ۵۰ استارت آپ در این برنامه قبول می‌شوند.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی فرانسه:

در یکی از مراکز رشد فناوری فرانسه از طریق روندهای انتخابی آن‌ها قبول شوید.

داشتن حداقل سرمایه اولیه به میزان ۱۸هزار دلار

داشتن یک برنامه اقتصادی نوآورانه برای پیشرفت در فرانسه

گرفتن موافقت سازمان دیرکته، یکی از سازمان عمومی فرانسه

ویزای استارتاپی دانمارک:

این برنامه شامل ۲ تا ۴ بنیان‌گذار که دارای یک شرکت قابل گسترش در حوزه فناوری است می‌شود. به افرادی که با موفقیت بتوانند در این دوره پذیرفته شوند اقامت ۲ ساله با قابلیت تمدید تا ۳ سال را می‌دهد. افراد پذیرفته شده می‌توانند خانواده نزدیک و درجه اول خود را به همراه داشته باشند. ۵۰ استارتاپ در سال شامل این برنامه می‌شوند.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی دانمارک:

برنامه تجاری خود را در پنل استارتاپ دانمارک به تایید برسانید. این تاییدیه نزدیک به ۶ هفته طول می‌کشد.

دریافت نامه قبولی از این پنل برای دریافت اجازه کار و اقامت در دانمارک.

توسط آژانس مهاجرتی دانمارک برای کارهای اقامتی و استخدامی بررسی شوید.

ویزای استارتاپی استونی:

این برنامه به بنیان‌گذاران و کارمندان آن‌ها کمک می‌کند تا در کشور استونی شرکت خود را رشد دهند. افرادی که شرکت خود را در استونی ثبت نکرده باشند میتوانند برای یک دوره ۳ تا ۱۲ ماهه اقدام کنند. ولی کسانی که شرکت خود را در استونی به ثبت برسانند می‌توانند تا ۵ سال اقامت داشته باشند. این ویزا شامل اقامت خانواده درجه اول افراد نیز می‌شود.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی استونی:

شما باید هزینه اقامت خود را به اندازه ماهی ۱۳۰ یورو و سالی ۱۶۰۰ یورو داشته باشید.

نامه تاییدیه از کمیته ویژه استارتاپی استونی دریافت کنید.

دارای یک ایده و مدل کسب و کار فناورانه و قابل گسترش‌پذیر باشید

دارای یک بیمه معتبر اروپایی با حداقل پوشش ۳۰هزار دلار باشید.

مدارکی را دال بر اینکه شما توانایی تامین سرپناه برای خود را دارید داشته باشید.

برنامه کارآفرینی و استارتاپی ایرلند

این برنامه ویزا به بنیان‌گذاران این اجازه را می دهد که در صورت ساخت یک استارتاپ در ایرلند تا ۳ سال اقامت کنند.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی ایرلند:

داشتن کسب و کاری با حداکثر عمر ۶ سال

داشتن یک استارتاپ با پتانسیل که توانایی ایجاد شغل تا ۱۰ نفر را در ایرلند داشته باشد و بتواند در طول ۳ تا ۴ سال به فروش یک میلیون دلاری برسد.

داشتن سرمایه اولیه به میزان ۵۰هزار دلار برای بنیان‌گذار اول و ۳۰هزار دلار برای سایر بنیان‌گذاران

ویزا استارتاپی ایتالیا

برای دریافت این نوع از ویزا نیاز دارید که یا به صورت مستقیم یا به صورت ارسال درخواست خود در یکی از برنامه‌های مراکز رشد ایتالیا، اقدام کنید.

کاندیدهای انتخابی موفق به دریافت یک ویزای خویش فرمایی به مدت یک سال می‌شوند که قابلیت تمدید تا ۲ را نیز دارد.

پیش‌نیازهای ویزای استارتاپی ایتالیا:

ارسال مدارک مورد نیاز به صورت آنلاین و دریافت تاییدیه کمیته فنی ویزا، این تاییدیه ۳۰ روز زمان می‌برد.

کسب‌وکارها باید کمتر از ۵ سال عمر داشته باشند و گردش مالی سالیانه‌اشان کمتر از ۵ میلیون یورو باشد.

شخص بنیان‌گذار خود می‌بایست حداقل ۵۰هزار یورو در شرکت سرمایه‌گذاری کرده باشد.

سطح فناوری شما باید مورد بررسی قرار گیرد و شرایط خاصی داشته باشد که شامل: بیشتر از ۱۵٪ گردش مالی شما به بخش تحقیق و توسعه تعلق داشته باشد. بیشتر از ۳۰٪ نیروی کاری شما باید دانشجو یا فارغ التحصیل دکترا یا کارشناسی ارشد باشند و مجموعه شما صاحب هر دارایی معنوی باشد.

اقامت خویش فرمایی سوئد

برای افرادی که قصد اقامت بیش از ۳ ماه را در سوئد دارند، این نوع از ویزا اقامت ۲ ساله می‌دهد و قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم را نیز دارد.

پیش‌نیازهای ویزای سوئد:

داشتن سابقه کار در حوزه کارآفرینی

مالک حداقل نیمی از کسب و کاری باشد که میچرخوانید.

نشان دهید که کالا یا خدمات در خاک سوئد توسط شما به فروش می‌رسد.

اثبات اینکه توانایی و تمکن مالی برای زندگی در خاک سوئد را دارید.

کسب و کار شما می‌بایست توانایی حمایت از خود و خانواده شما را دارا باشد.

ویزا استارتاپی و اقامتی اسپانیا برای کارآفرینان

تمرکز این برنامه بر جذب مهاجران با استعداد و ماهر و سرمایه‌گذران است. به افرادی که شرایط لازم را داشته باشند، اقامت یک ساله اعطا خواهد شد.

بعضی از پیش‌نیازهای ویزای اسپانیا:

اقامت عادی در خاک اسپانیا

ارائه گزارش مطلوب از اتاق تجاری اسپانیا مبنی بر اینکه طرح کسب و کار شما تایید شده است.

اجازه اقامت استارتاپی هلند

امکان اقامت یک ساله به کارآفرینانی که در هلند شرکت فناوری خود را شروع کنند با امکان تمدید تا یک سال دیگر در این کشور امکان‌پذیر است. کارآفرینان می‌بایست توسط یک منبع معتبر در هلند هدایت شوند.

بعضی از پیش‌نیازهای ویزا استارتاپی هلند:

توسط یک فرد خبره هلندی هدایت شوید.

این فرد خبره می‌بایست در زمینه راهنمایی کردن استارتاپ‌ها تجربه داشته باشد و از نظر مالی مستقل از شما باشد. این فرد نباید دارای سهام قابل توجهی در شرکت باشد. همچنین اعضای خانواده کارآفرین نیز شرایط هدایت را ندارند.

کارآفرین و فرد خبره باید در اتاق تجاری هلند ثبت شوند و طرح راهنمای آن‌ها نیز به صورت قدم به قدم تایید شود.

سرمایه مالی لازم برای حمایت کارآفرین در دسترس باشد.

ویزا استارتاپی و کارآفرینی درجه اول انگلستان

این ویزا به افراد با سرمایه ۵۰هزار تا ۲۰۰هزار دلار اجازه می‌دهد که در انگلستان شرکت خود را احداث کنند. سیستم این نوع از ویزا به صورت امتیازی است و درخواست کنندگان می‌بایست امتیاز ۹۵ از ۹۵ را دارا باشند. مدت زمان این ویزا از ۳ سال تا ۶ سال متغیر است و امکان تمدید آن نیز وجود دارد.

 

ویزای استارتاپی – شرایط و پیش‌نیازها –

 

پیش نیازهای ویزای انگلستان:

داشتن پیش‌نیازهای مهارت‌های زبانی

مدرک عدم سوپیشینه

گواهی سرمایه‌گذاری به ارزش ۵۰ تا ۲۰۰هزار دلار

داشتن تمکن مالی برای اقامت حداقل به میزان ۳ ماه

داشتن توصیه نامه از یکی از موسسات معتبر انگلستان

ویزا استارتاپی و فناوری استرالیا

این ویزا به کارآفرینان و سرمایه‌گذارانی تعلق می‌گیرد که قصد شروع، رشد و یا انتقال شرکت خود به استرالیا را دارند. این ویزا به افراد اجاره میدهد که تا ۴ سال با امکان تمدید آن در استرالیا اقامت کنند.

پیش نیازهای ویزا استارت‌آپی استرالیا:

دعوت شدن توسط یک فرد استرالیایی برای ویزا

داشتن موفقیت و تجربه در کارآفرینی

داشتن حداقل سرمایه خالص ۴۰۰هزار دلار استرالیایی

انتقال حداقل ۱.۵ میلیون دلار سرمایه به شرکت یا دارایی شخصی خود در ۲ سال اول دریافت ویزا.

داشتن حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا گردش مالی حداقل ۲ تا ۴ سال از قبل از آن که ویزای استرالیا رو اقدام کنید.

دیدگاه خود را بیان کنید
* نظر:
نام:
ایمیل:
ببینید و بشنوید آرشیو
Array
Array
Array
گزارش مجامع
افزایش ۲۴ درصدی سود خالص

افزایش ۲۴ درصدی سود خالص "بفجر" در سال 97

مدیرعامل پتروشیمی فجر گفت: در پایان اسفند ماه سال گذشته، سود خالص این شرکت 734 میلیارد تومان بوده که این رقم حاکی از افزایش ۲۴ درصدی سود خالص این شرکت نسبت به سال مالی 96 است.
رشد 90 درصدی سود عملیاتی حسینا در سال 97

رشد 90 درصدی سود عملیاتی حسینا در سال 97

گزارش عملکرد هیات مدیره این شرکت در سال 97 نشان دهنده افزایش 90 درصدی سود عملیاتی حسینا در سال 97 است.
مخالفت سهامدار عمده با افزایش سرمایه وپسا

مخالفت سهامدار عمده با افزایش سرمایه وپسا

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی ساختمان خلیج‌فارس،گفت: پیشنهاد افزایش سرمایه مورد تایید سهامدار عمده این شرکت (با درصد سهام 85 درصد) قرار نگرفته است.
آینده ای روشن در انتظار شرکت تازه وارد بورسی / پتروشیمی نوری مشکل تامین خوراک ندارد

آینده ای روشن در انتظار شرکت تازه وارد بورسی / پتروشیمی نوری مشکل تامین خوراک ندارد

مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری گفت: در شرایط کنونی که تامین خوراک اصلی ترین مشکل شرکت های پتروشیمی محسوب می شود پتروشیمی نوری به دلیل اتصال به 13 پالایشگاه پارس جنوبی مشکلی برای تامین خوراک ندارد.
سر آمد شرکت های تولید کننده فرآورده های نفتی

سر آمد شرکت های تولید کننده فرآورده های نفتی

مجمع عمومی عادی ساليانه صاحبان سهام شرکت پالايش نفت اصفهان(سهامی عام) با حضور 88 درصدی سهامداران، رئيس مجمع، مديرعامل شرکت پالايش اصفهان، نماينده سازمان بورس و حسابرس مستقل و بازرس قانونی برگزار شد.
افزایس سرمایه

افزایس سرمایه "ومعلم" در راه است/140 کشتی تحت پوشش بیمه معلم

مدیرعامل شرکت بیمه معلم گفت: افزایش سرمایه از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی‌ها در دستور کار است.
افزایش میزان فروش محصولات پارس در سال جاری

افزایش میزان فروش محصولات پارس در سال جاری

در سال جاری میزان فروش شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 15 درصدی را تجربه کرد که این امر حاکی از آنست که تحریم ها مانعی برای پیشرفت محسوب نمی شوند.
افزایش سرمایه ولساپا در یک ماه آینده

افزایش سرمایه ولساپا در یک ماه آینده

مدیرعامل لیزینگ رایان سایپا گفت: برنامه افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی و سود انباشته در یک ماه آینده به هیات مدیره ابلاغ و مورد بررسی قرار می گیرد.

رفع مشکل کم آبی صنعت پتروشیمی در آینده ای نزدیک/ تولید 1130848 تنی "مارون" در سه ماهه اول سال جاری

مدیرعامل پتروشیمی مارون گفت: برای جبران کم آبی و استمرار تولید واحدهای صنعتی، مسئولین شرکت اقدام به برطرف کردن این معظل از طریق تاسیس آب شیرین کن و استفاده از آب فاضلاب شهری کردند.
پارس خزر به ازای هر سهم 800 ریال سود تقسیم کرد

پارس خزر به ازای هر سهم 800 ریال سود تقسیم کرد

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت صنعتی پارس خزر (سهامی عام) در ساعت 15 مورخ 1398/04/13 با حضور صاحبان 92/88 درصد از کل سهام و با نمایندگان تام‌الاختیار آنان در محل قانونی شرکت تشکیل شد.
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: