رفع عناصر تاثيرگذار بر رشد قيمتها تاییدی بر سير نزولي بازار سرمايه
عضو هيئت مديره كانون سهامداران حقيقي درگفتگو با خبرنگار بورس نيوز ؛ بازار سرمايه بعد از انتخابات رياست جمهوري را اينگونه تشريح كرد و گفت: دليل رشد بازار سرمايه در نيمه اول سال جاري بحث انتخابات، فصل مجامع و افت جدي قيمتها تا قبل از پايان سال 87 بود كه افت قيمتها رشد 1000 واحدي شاخص را جبران كرد.
علي شهدايي وضعيت بازار سرمايه در روزهاي آينده را برگرفته ازسياستهاي كلان دولت دهم قلمداد كرد و گفت: با توجه به اتمام موضوع جذابيت شعارهاي انتخاباتي و از تب و تاب افتادن مجامع به دليل اعلام قيمت شركتها عناصر تاثيرگذار بر رشد قيمتها در بازار سرمايه از بين رفته است و اگر بازار حالت طبيعي خود را در پيش بگيرد با نزول مواجه خواهد شد لذا بحث تقويت و تضعيف بازار سرمايه را بايد درسياستهاي كلان دولت دهم جستجو كرد.
وي افزود: دراين مدت شاخص افت خواهد كرد و1000واحد رشدی كه در گذشته بدست آورده است را پس خواهد داد لذا سياستهاي كلان دولت دهم درعرصه اقتصادي، سياسي و موضعگيريهاي كه دولت انجام ميدهد در صورتي كه به مذاق بازار خوش بيايد بازار رشد خواهد كرد در غير اين صورت بازار سرمايه با افت بيشتر روبرو خواهد شد . شهدايي با اشاره به خصوصيسازي بانك صادرات افزود: درمورد قيمت سهام بانك صادرات بازار انتظار نداشت تا آن را زير قيمت اسمي معامله كند اما انتظارعرضه اين سهام در زمان مناسب را داشتيم اين درحاليست كه خصوصيسازي بانك صادرات عجولانه بود و زمان سنجي عرضه سهام بانك صادرات مناسب نبود.
شهدايي در پايان اظهارداشت: با توجه به اينكه در روز گذشته 40 ميليارد تومان معامله در بازار سرمايه انجام شد، اين امر در شرايط فعلي بسيار تعجب انگيز بود اين درحاليست كه امروز اكثر سهام با صف فروش مواجه شدند و اکثر سهام شرکت ها 3 درصد منفي معامله شدند.
