بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
سهم بالای بیمه درمان در ترکیب پرتفوی بیمه‌ای شرکت بررسی شد؛

صدور ۱.۰۷۹ میلیارد ریال بیمه‌نامه توسط "ودی"

صدور ۱.۰۷۹ میلیارد ریال بیمه‌نامه توسط
جمع مبلغ خسارت پرداختی این شرکت تا پایان بهمن ماه و در دوره ۱۱ ماهه به بیش از ۱۹ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال رسیده است.
کد خبر : ۲۱۱۳۸۱

صدور ۱.۰۷۹ میلیارد ریال بیمه‌نامه توسط

به گزارش گروه تحقیق و مطالعات بورس‌نیوز، شرکت بیمه دی در بهمن ماه سال جاری و بر اساس گزارش‌های ماهیانه این شرکت، موفق به صدور یک هزار و ۷۹ میلیارد ریال بیمه نامه شده است.

به این ترتیب جمع حق بیمه صادره شرکت از ابتدای سال جاری و تا پایان بهمن ماه به ۳۹ هزار و ۵۶۹ میلیارد ریال رسیده است.

برپایه این گزارش، این مبلغ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش بیش از ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

نگاهی به پرداختی‌های خسارتی
در بخش خسارت‌های پرداختی، در بهمن این شرکت مبلغ ۲ هزار و ۵۱۴ میلیارد ریال خسارت پرداخت کرده است.

جمع مبلغ خسارت پرداختی این شرکت تا پایان بهمن ماه و در دوره ۱۱ ماهه به بیش از ۱۹ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال رسیده است.

این مبلغ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد.

حق بیمه‌ها و خسارت‌ها
رشد حق بیمه صادره در کنار کاهش خسارت‌های پرداختی می‌تواند منجر به رشد سودآوری این شرکت در سال جاری شد.

سهم بیمه‌های درمان در سبد پرتفو
ترکیب سبد پرتفوی بیمه‌ای این شرکت عمدتا شامل بیمه‌های درمان است که سهم بالای ۹۳ درصدی از حق بیمه‌های صادره را به خود اختصاص داده است.

بیمه شخص ثالث با سهم ۳ درصدی، رتبه دوم پرتفوی بیمه‌ای این شرکت را به خود اختصاص داده است.

با توجه به حاشیه سود مناسب بیمه‌های بخش درمان در مقایسه با برخی از رشته‌های بیمه‌ای دیگر از جمله شخص ثالث و ...، سودآوری شرکت در دوره‌های آتی و در صورت حفظ سهم بالای بیمه‌های بخش درمان افزایشی پیش بینی می‌گردد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
سود خالص شرکت به ۱.۷۹۲میلیارد ریال رسید؛
رشد محسوس سودآوری "ودی"
مدیرعامل بیمه دی در گفتگو با بورس نیوز مطرح کرد:
خسارت‌های "ودی" در مرحله پرداخت
مدیرعامل این شرکت بیمه‌ای خبرداد:
"ودی" در پله سوم بیمه‌های سودآور
ارسال نظر
captcha