فارس : مسئولان پولهاي ايران را از بانكهاي انگليس خارج كنند
وي با بيان اينكه قطع ارتباط با دولت انگلستان راهكار مناسبي نميتواند براي دستگاه ديپلماسي ايران باشد، افزود: متاسفانه برقراري رابطه اقتصادي يك طرفه در زمينههاي مختلف و برخي وابستگيهاي اقتصادي به دولت انگلستان قطع ارتباط را به صورت يكطرفه به ضرر انقلاب اسلامي خواهد كرد
.
كوشكي با اشاره تسخير سفارت آمريكا توسط دانشجويان پيرو خط امام خاطرنشان كرد: در سال 58 به دليل عدم ابزار هاي لازم براي فشار به آمريكا دانشجويان پيرو خط امام مجبور شدند لانه جاسوسي آمريكا را در ايران كه به نام سفارت اين كشور بود تسخير كنند، اما در خصوص انگليس چنين وضعيتي مناسب نيست چون ابزار هاي فشار به اين كشور در دستان ديپلمات هاي دستگاه خارجي كشور مهياست.
استاد دانشگاه خواجه نصرالدين طوسي با انتقاد از وزارت نفت مبني بر قرار دادن دفتر خريد نفت در لندن، يادآور شد: وزارت نفت بايد در راستاي كاهش روابط با دولت بريتانيا دفتر خريد نفت را از انگلستان به كشور ديگري منتقل كند.
وي با بيان اينكه بايد دولت ايران بايد سريعا پولهاي موجود كشور را از بانكهاي انگلستان خارج كند، ابراز داشت: متاسفانه در هفته اول اغتشاشات تهران، دولت بريتانيا از ثروت كشور ايران به عنوان اهرم فشاري براي خود جمهوري اسلامي استفاده كرد و يك ميليارد و ششصد ميليون دلار از پول ايران را در بانكهاي خود بلوكه كرد كه بايد از مسئولين در اين خصوص پاسخگو باشند.
كوشكي ادامه داد: در شرايط كنوني قطع ارتباط به دليل برخي وابستگيها اقتصادي به دولت انگلستان مشكلاتي را پديد مي آورد و بايد اين وابستگيها كاهش پيدا كند
.
استاد دانشگاه خواجه نصرالدين طوسي با بيان اينكه قطع ارتباط با انگليس در آينده به رفتار اين كشور در آينده مربوط ميشود، تصريح كرد: بايد با كاهش روابط و رساندن آن به حداقل ممكن زمينههاي قطع ارتباطي كه منجر به ضرر ايران شود، را از بين برد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
