وزیر اقتصاد و دارایی
واگذاري مخابرات پس از رفع ابهامات فنی
واگذاری شرکت مخابرات به تعویق نیفتاده بلکه در مورد مسائل فنی یک ابهاماتی وجود داشت و در زمینه توانایی فنی شرکتهایی که معرفی شده بودند این ابهامات باید از بین میرفت و به محض رفع این ابهامات واگذاری شرکت مخابرات انجام خواهد شد.
شمسالدين حسيني در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در مورد تعویق واگذاری شرکت مخابرات در بورس، گفت: واگذاری شرکت مخابرات به تعویق نیفتاده بلکه در مورد مسائل فنی یک ابهاماتی وجود داشت و در زمینه توانایی فنی شرکتهایی که معرفی شده بودند این ابهامات باید از بین میرفت و به محض رفع این ابهامات واگذاری شرکت مخابرات انجام خواهد شد.
وزیر اقتصاد درمورد طرح تحول اقتصادی اظهارداشت: لایحه این طرح دردولت تصویب شد و آماده ارائه به مجلس است، پیش نویس اصلاح قانون فعالیتهای مستقیم هم نوشته شد و ما این پیشنویس را به فراخوان گذاشتیم خود لایحه هدفمندکردن یارانهها نیز به دلیل همزمانی با رای اعتماد یکماه به تعویق افتاد که فکر میکنم بررسی این لایحه جزو کارهای آتی مجلس باشد.
وی ادامه داد: کارهای دیگر هم که احتیاج به قانون ندارد ما پیگیر هستیم.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
