بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۴

جهان نیوز -درگیری منافقین با دیکتاتورها در منطقه سیدخندان

کد خبر : ۲۴۲۳۰
پس از عدم موفقیت یکی از کاندیداهای انتخابات اخیر که قبل از پایانرای گیریپیروزی خود را تبریک گفته بود، برخی از هواداران وی در مناطق شمالی تهران علاوه بر شعار الله اکبر به شعار نویسی بر روی برخیدیوارهااقدام کردند.

در همین زمینه مجتبی غفاری یکی از خوانندگان جهان با ارسال مطلبی عنوان کرد:

در حوالی منطقه سید خندان همزمان با اعلام نتایج آرا عده ای با نوشتن شعار "مرگ بر دیکتاتور" بر دیوارهای شهر اعتراض خود را نشان دادند.
این اقدام چند روز بعد توسط برخی افراد جریان مقابل پاسخ داده شد. گروه جدید با خط زدن شعار قبلیاین بار شعار"مرگ بر منافق" را نقاشی کردند.

دوباره چند روز بعد گروه اول شعارهای "مرگ بر منافق" را خط زد و شعار "مرگ بر دیکتاتور" را برجسته نمود.

حالا شما تصور کنید با این نوشتنها و خط زدنها دیوارهای شهر چقدر زیبا می شوند!
اما نکته جالب اینجاست که ظاهرا کسانی که شعار می نویسند بدون توجه به معنای شعار رقیب، آنها را خط می زنند گویی که منافق بودن و دیکتاتور بودن خود را قبول دارند!

روز گذشته هم که به همراه مردم در راهپیمایی با توجه به روز قدس شعار مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیسو مرگ بر آمریکا سر می دادیم برخی افراد در جواب شعار "مرگ بر روسیه" و "مرگ بر چین" می دادند و جوری حرص و جوش می خوردند که انگاربه ساحت مقدس آنها توهین شده است.

با این توصیفات به نظر می رسد که همه ما باید با توجه به شعار "نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی" در مقابله با ظلم و استعمار و استکبار چه از جانب کشورهای بلوک شرق و چه از جانب غربیها واکنش نشان دهیم. حال می خواهد ظالم دولتمردانانگلیس و آمریکاباشند یا روسیهو چین.

در مقابل دیکتاتور و منافق هم همین گونه است باید برای نابودی هر دو دعا کرد به شرط آنکه مصادیق را اشتباه نگیریم.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر