بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
ایران خودرو در شهریورماه رشد ۸۹ درصد درآمدزایی را به ثبت رساند؛

تاخت و تاز درآمد‌های "خودرو" در جاده مخصوص

تاخت و تاز درآمد‌های
میزان درآمد تجمیعی این خودروساز آبی‌پوش تا پایان شهریورماه سال جاری در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱۹۸ درصد افزایش را به همراه داشت
کد خبر : ۲۶۲۹۶۲

تاخت و تاز درآمد‌های خودرو در جاده مخصوص+بورس نیوز

بورس نیوز:

شرکت ایران‌خودرو در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به شهریورماه سال جاری میزان درآمدی که از فروش محصولات تولیدی خود شناسایی کرد مبلغی ۱۷ هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان بود، از ابتدای سال مالی تا نیمه نخست سال جاری نیز درآمد تجمیعی این خودروساز نزدیک به ۷۹ میلیارد تومان در سامانه کدال به اطلاع سهامداران "خودرو" رسید.

تاخت و تاز درآمد‌های خودرو در جاده مخصوص+بورس نیوز

این خودروساز آبی‌پوش در شهریورماه از فروش محصولات در بازار داخل و خارج از کشور توانست کسب درآمد کند و در این بین عمده‌ترین میزان فروش به بازار داخل کشور با ۱۷ و ۷۳۲ میلیارد تومان تعلق داشت که در برگیرنده‌ی ۹۹ درصد از درآمد ماهانه این شرکت بود.

میزان سرمایه ثبت‌شده ایران خودرو مبلغی برابر با ۳۰ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان به ثبت رسید و همچنین کفتنی است که میزان درآمدزایی که ایران خودرو در بازار صادراتی داشت برابر با ۵۵ میلیارد تومان بود.

درآمد‌های ماهانه "خودرو" شتاب گرفت

این خودروساز جاده مخصوصی در ششمین ماه از سال جاری و در پایان نیمه نخست سال مالی میزان درآمدی که از خود باقی گذاشت در مقایسه با مردادماه رشد قابل توجهی را به همراه داشت و این افزایش برابر با ۸۹ درصد معادل ۸ هزار و ۳۷۵ میلیارد تومان رشد درآمدزایی بود.

بر اساس این گزارش ماهانه، ایران خودرو میزان درآمدی که به ثبت رساند نسبت به شهریورماه سال گذشته رشد چشمگیری را در کارنامه مالی خود به ثبت رساند و رشد ۳۱۰ درصدی را مشاهده کرد، درآمد ماهانه این شرکت خودروساز در سال جاری پس نوسانات توانست به ساحل ارامش برسد و در ۳ ماه اخیر بالاترین درآمدزایی را داشته باشد.

تاخت و تاز درآمد‌های خودرو در جاده مخصوص+بورس نیوز

میزان درآمد تجمیعی این خودروساز آبی‌پوش تا پایان شهریورماه سال جاری در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۱۹۸ درصد افزایش را به همراه داشت به گونه‌ای که از درآمد تجمیعی ۲۶ میلیارد تومانی توانست به ۷۰ میلیارد تومان درآمدزایی طی ۶ ماه نخست سال جاری دست پیدا کند.

ایران‌خودرو تا پایان ۶ ماه نخست در سال جاری توانست به درآمد صادراتی ۱۱۲ میلیارد تومانی دست پیدا کند، این میزان در صورتی به دست آمده که در سال گذشته این شرکت خودروساز درآمدی از بازار خارج از کشور شناسایی نکرده بود و در سال مال منتهی به اسفندماه ۱۴۰۱ از فروش قطعات SKD و فروش CBU درآمدزایی کرد.

ایران‌خودرو در شهریورماه بیشترین درآمدزایی از فروش محصولات را همان‌طور که گفته شد از بازار داخل کشور داشت و درآمدزاترین محصول نیز در این بازار متعلق به گروه «پژو» با ۴ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان بود، این گروه از ابتدای سال مالی تاکنون به درآمدزایی نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومانی رسیده است.

تاخت و تاز درآمد‌های خودرو در جاده مخصوص+بورس نیوز

نرخ فروش گروه «پژو» در شهریورماه ماه ۱۶۷ میلیون تومان اعلام شد که نسبت به ماه گذشته ۳ درصد افزایش نرخ را به دنبال داشت، همچنین بیشترین نرخ فروش در شهریورماه در اختیار محصول «هایما» بود که در ازای فروش هر دستگاه ۶۹۲ میلیون تومان درآمدزایی داشت.

پایان مطلب

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
رئیس اتحادیه نمایشگاه‎‎داران و فروشندگان خودرو تهران:
در بازار خودرو جنب و جوشی دیده نمی‌ شود
ایران‌خودرو در تقابل با قیمت‌گذاری دستوری
با وجود مصوبات و قیمت‌گذاری‌ها اما؛ تاکنون به اجرا نرسیده اند؛
ایران‌خودرو در تقابل با قیمت‌گذاری دستوری
فروش خودروسازان از طریق سایت ها
سخنگوی وزارت صمت گفت:
فروش خودروسازان از طریق سایت ها
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتگو با بورس نیوز مطرح کرد:
بازار سهام به شدت ارزنده است اما اجازه رشد ندارد
ارسال نظر