بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
ایران دومین پذیرنده پناهندگان در جهان!
طبق آمار منتشره توسط کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ؛ ترکیه در صدر لیست پذیرندگان پناهجویان قرار داشته و ایران با اختلاف کمی در رتبه دوم.
کد خبر : ۲۶۵۷۲۴

دلایل سیاسی اصلی ترین علت این دست مهاجرت های گسترده است ؛

به عنوان مثال پناهندگان از سوریه، به سبب نارضایتی از دولت وقت بشار اسد، در اوکراین از بدلیل جنگ بین روسیه و اکراین ، در افغانستان ازدست طالبان و در ونزوئلا برای رهایی از فلاکت اقتصادی تحت حاکمیت سوسیالیست مادورو مردم گریزان به کشورهای دیگر اند. مقصد مهاجرتی عمده پناهندگان ونزوئلایی به کلمبیا و پرو، بسیاری از افغان ها به ایران و اوکراینی ها به آلمان و لهستان است. 

ایران دومین پذیرنده پناهندگان در جهان!

 

در ادامه این گزارش نمودار نسبت تعداد پناهندگان را داریم که اوکراین به مرتبه دوم تعداد ببشترین پناهندگان تا پایان سال 2022 اعلام شده.  

ایران دومین پذیرنده پناهندگان در جهان!

طبق گزارشات منتشره‌ی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان که در روز چهارشنبه ؛ تعداد آوارگان در پایان سال 2021 حدود 89.3 میلیون نفر برآورد شده که این تعداد تا پایان سال 2022 با 19.1 میلیون افزایش به 108.4 میلیون نفر رسید است. بر اساس گزارش UNHCR، این رقم در حال حاضر به 110 میلیون نفر می رسد! 

فیلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، گفت:

(این اعداد به ما نشان می‌دهند که برخی افراد خیلی سریع وارد درگیری می‌شوند و برای یافتن راه‌حل بسیار کند هستند . پیامدهای آن ویرانی، آوارگی و رنج برای هر یک از میلیون ها نفری است که به اجبار از خانه های خود آواره شده اند)

در ادامه گراندی مهمان نوازی جهانی کشورهای پذیرنده را ستود و در عین حال سیاستمداران را به وظیفه خود وادار کرد: (بیش از همه، برای پایان دادن به درگیری‌ها و رفع موانع باید کارهای بیشتری انجام شود تا پناهندگان این فرصت را داشته باشند که داوطلبانه، ایمن و با کرامت به خانه بازگردند)

هرچند در ادامه این گزارش به دو نکته مثبت  نیز اشاره شده است که تشریح میکند ؛ 114300 پناهنده توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از طریق برنامه های به اصطلاح اسکان مجدد در کشورهای دیگر مستقر شده اند. که دو برابر سال قبل بود. اکثر این پناهندگان مستقر تحت کنترل آخرین بار توسط کانادا و پس از آن ایالات متحده و استرالیا پذیرفته شدند. استرالیا حتی تعداد پناهندگانی که از این طریق گرفته شده را چهار برابر کرده است اما به عنوان یک عامل بازدارنده، این کشور به پناهجویانی که با قایق می آیند اجازه ورود به کشور را نمی دهد.

و نکته دیگربازگشت 339300 پناهنده به وطن خود است. با این حال، درگیری‌هایی که در بهار امسال در سودان آغاز شد نشان می‌دهد که تعداد آوارگان احتمالاً در سال 2023 افزایش خواهد یافت. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) بر این باور است که تا ماه می سال جاری تعداد افراد آواره به 110 میلیون نفر خواهد رسید.

 

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
جهش درآمدی
نگاهی به عملکرد مالی پرداخت الکترونیک پاسارگاد

جهش درآمدی "پی‌پاد" در ۲ سال گذشته

معاون مالی و پشتیبانی شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در گفتگو با بورس نیوز عنوان کرد؛

"پی پاد" در آستانه عرضه اولیه/ برنامه عملیاتی برای افزایش درآمدها داریم

جیب پر پول
آمار‌های امیدوار کننده از پرداخت الکترونیک پاسارگاد

جیب پر پول "پی پاد"

آمار‌های امیدوار کننده از پرداخت الکترونیک پاسارگاد

جیب پر پول "پی پاد"

ارسال نظر