مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در نشست خبری آغاز معاملات گواهی سپرده نفت خام و میعانات گازی بیان کرد: فعلا فقط مشارکت افراد حقوقی در این اوراق میسر شده است. به دلیل حجم بالای معاملات این گواهی سپرده و پوشش ریسک خریداران حقیقی، در آیندهای نزدیک با رونمایی از صندوق های سرمایه گذاری کالایی این امکان خرید برای افراد حقیقی هم ایجاد خواهد شد.
شرکتها در این بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
شرکتها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
این شرکت در پایان سال مالی خود میزان درآمدی که از خود بر جای گذاشته ۵۲ هزار و ۴۹۷ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال مالی گذشته با افزایش ۳۴ درصدی همراه بوده است.
شرکتها در این تاریخ گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.
شرکتها در این تاریخها گزارش عملکرد پایان سال مالی خود را برای سهامداران خود تشریح خواهند کرد و از همه مهمتر میزان سود تقسیمی هر سهم نیز در این مجامع به اطلاع سهامداران خواهد رسید.