بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۳

گزارش کامل برنا از تجمعات امروز دانشگاه امیر کبیر

کد خبر : ۲۷۴۵۲
دومین روز از تجمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در اعتراض به هتک حرمت امام خمینی(ره) با حضور نزدیک به 1000 نفر از دانشجویان، در حالی برگزار شد که سبزهای کم تعداد این دانشگاه علیرغم حضور در محوطه با حضور پرشور دانشجویان مجالی برای عرض اندام نیافتند.

سرویس دانشگاه برنا/
سبزهای امیرکبیر تا ظهر یارگیری کردند و آخرش ...هیچ

حامیان موسوی در دانشگاه امیر کبیر که از پیش از ظهر امروز مقابل تالار اجتماعات این دانشگاه در سکوت تجمع کرده بودند از دقایقی پیش با تکرار شعار "نترسید، نترسید، ما همه با هم هستیم" قصد داشتند دانشجویان بیشتری را با خود همراه کنند.

حدود 500 نفر از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با در دست داشتن پلاکاردهای "خامنه ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است"، "خامنه ای کوثر است، دشمن او ابتر است" و تصاویری از امام خمینی و مقام معظم رهبری مقابل تالار اجتماعات دانشگاه تجمع کردند و یکصدا شعارهای انقلابی خود را تکرار می‌کنند.(ساعت13:1)

از سوی دیگر حدود 200 نفر از حامیان موسوی در دانشگاه امیر کبیر که از ساعتی پیش مقابل تالار اجتماعات این دانشگاه در سکوت تجمع کرده بودند، از دقایقی پیش با تکرار شعارهای "نترسید، نترسید، ما همه با هم هستیم" و "الله اکبر" قصد داشتند دانشجویان بیشتری را با خود همراه کنند که البته این ترفند موفقیت آمیز نبود و بر تعدادشان افزوده نشد و مجددا" در سکوت تجمع خود را ادامه می‌دهند.

دانشجویان امیرکبیر با "حیدر، حیدر" سبزها را متفرق کردند

تعداد اندک حامیان موسوی در دانشگاه امیرکبیر که از پیش از ظهر امروز با تجمع مقابل تالار اجتماعات و سردادن شعار مشغول یارگیری بودند، پس از آن که از سوی دانشجویان مورد استقبال قرار نگرفتند کم کم در محوطه دانشگاه متفرق شدند.

بر اساس این گزارش، در مقابل تعداد زیادی از دانشجویان (حدود 600نفر) که تجمع خود را از ظهر امروز مقابل تالار اجتماعات آغاز کرده بودند، پس از متفرق شدن سبزها در محوطه دانشگاه با شعار حیدر حیدر راهپیمایی می‌کنند.

در ضمن حرکت دانشجویان در دانشگاه گاهی چند نفری از حامیان میرحسین موسوی کنار هم جمع می‌شوند و شعار "یاحسین میرحسین" سر می‌دهند اما با شعارهای انقلابی دانشجویان و حضور پرشور آنها مجددا" متفرق می شوند.

در حال حاضر (ساعت 13:49)تعداد کمی از حامیان موسوی مقابل دانشکده مهندسی پلیمر ایستاده اند و در مقابل آنها هم تعداد زیادی از دانشجویان مشغول شعاردادن هستند.

اجتماع1000 نفری دانشجویان امیرکبیر، جایی برای سبزها باقی نگذاشت

اجتماع چند صد نفری دانشجویان دانشگاه امیرکبیر که امروز برای دومین روز متوالی در اعتراض به هتک حرمت امام خمینی(ره) در این دانشگاه برگزار می‌شد، در حالی پایان یافت که در ساعات پایانی جمعیتی در حدود 1000 نفر از دانشجویان با در دست داشتن عکس هایی از امام و مقام معظم رهبری در خیابان های دانشگاه راهپیمایی می کردند و شعارهایی در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و رهبری سرمی‌دادند.

در خلال راهپیمایی دانشجویان، حامیان موسوی که به صورت پراکنده در گوشه و کنار دانشگاه دیده می شدند، گاهی جمع های کوچکی تشکیل می دادند و شعارهایی می دادند، اما با حضور پرتعداد دانشجویان باز مجالی برای عرض اندام پیدا نکرده و متفرق می‌شدند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر