بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۶
جلسه معارفه بیمه آسیا

بيمه آسيا بزرگترين بيمه خصوصي كشور

به دنبال پذيرش بيمه آسيا در بورس ، جلسه معارفه اين شركت صبح روز دوشنبه 30 آذر در هتل لاله تهران با حضور مقامات برگزار مي شود.
کد خبر : ۲۷۴۹۰
بيمه آسيا به عنوان چهارصد و پنجاه و چهارمين شركت پذيرفته شده ، با نماد «آسيا» در فهرست نرخ‌هاي تابلوي فرعي بازار اول بورس اوراق بهادار تهران درج شد.

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومي بيمه آسيا،مديريت پذيرش اوراق بهادار امروز اعلام كرد ، بنا به مصوبه‌هاي 26 مهر 1388 و 17 آبان 1388 هيئت پذيرش اوراق بهادار، بيمه آسيا در بورس اوراق بهادار تهران پذيرفته شد و با توجه به احراز موارد تعيين شده در مصوبه‌هاي مزبور، از اين تاريخ (24 آذر 1388) به عنوان چهارصد و پنجاه و چهارمين شركت پذيرفته شده در بخش و گروه «تأمين وجوه بيمه و بازنشستگي بجز تأمين اجتماعي اجباري» و طبقه‌ي «بيمه غير از بيمه عمر»، با كد «02-03-66» و نماد «آسيا» در فهرست نرخ‌هاي تابلوي فرعي بازار اول بورس اوراق بهادار تهران درج مي‌شود.

گفتني است به دنبال پذيرش بيمه آسيا در بورس ، جلسه معارفه اين شركت صبح روز دوشنبه 30 آذر در هتل لاله تهران با حضور مقامات برگزار مي شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر