بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
در دسامبر؛

تورم منطقه یورو به ۲.۹ درصد رسید

تورم منطقه یورو به ۲.۹ درصد رسید
یورواستات در گزارش خود نشان داد که تورم سالانه در منطقه یورو در دسامبر به ۲.۹ درصد رسید که نسبت به ماه گذشته ۰.۵ واحد درصد افزایش داشت. شاخص قیمت مصرف‌کننده ماه به ماه به میزان ۰.۲ درصد افزایش یافت.
کد خبر : ۲۷۷۵۲۷

به گزارش بورس نیوز، یورواستات در گزارش خود نشان داد که تورم سالانه در منطقه یورو در دسامبر به ۲.۹ درصد رسید که نسبت به ماه گذشته ۰.۵ واحد درصد افزایش داشت. شاخص قیمت مصرف‌کننده ماه به ماه به میزان ۰.۲ درصد افزایش یافت.

افزایش نرخ تورم عمدتا ناشی از قیمت مواد غذایی و دخانیات بود که در ماه دسامبر ۶.۱ درصد افزایش یافت، به دنبال آن جهش ۴.۰ درصدی در خدمات و افزایش ۲.۵ درصدی در هزینه‌های کالا‌های صنعتی غیر انرژی رخ داد و در ماه پایانی سال ۲۰۲۳، قیمت انرژی ۶.۷ درصد کاهش یافت.

شاخص قیمت مصرف‌کننده اصلی که شامل انرژی، غذا و تنباکو نمی‌شود، در ماه دسامبر به‌طور سالانه ۳.۴ درصد افزایش یافت، در حالی که نسبت به ماه قبل ۰.۴ درصد افزایش داشت.

حرکت صعودی نرخ تورم ناشی از افزایش قیمت مصرف‌کننده در اسلواکی، اتریش و کرواسی بود که به ترتیب ۶.۶، ۵.۷ و ۵.۴ درصد رشد کردند.

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
کانی‌های کم‌عیار با ارزش می‌شوند
معاون توسعه‌ و تکنولوژی فولاد سنگان:
کانی‌های کم‌عیار با ارزش می‌شوند
نرخ رسمی ۸ ارز تغییر نکرد
از سوی بانک مرکزی؛
نرخ رسمی ۸ ارز تغییر نکرد
ارسال نظر