بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
سوژه هفته: این مقاله بماند به یادگار؛ " پزشکیان، رئیسی دیگر است و شاید هم ضعیف‌تر"؛

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!
باور بفرمائید که معرفی کابینه پزشکیان، بیش از آنکه " آشتی ملی" را به ذهن تداعی کند، "کمای ملی" را یادآور می‌شود. افرادی با چنین اختلافات عمیق دیدگاهی و فکری را چگونه قرار است هم راستا کرد و کشور را از این بحران نجات داد؟ اگر مردم از عملکرد کابینه جناب رئیسی راضی بودند و کشور را در راه فتح قله‌های جدید می‌دیدند، به جناب زاکانی، قاضی‌زاده هاشمی، قالیباف و جلیلی که خود را از مریدان و رهروان ایشان معرفی می‌کردند، رأی می‌دادند نه به شما که خود را مخالف سیاست‌ها و عملکرد ایشان معرفی می‌کردید؛ اما از وزرای ایشان استفاده می‌کنید. " مگر کابینه کشور، پرتفوی بورسی است که از هر حزب و صنعتی، چند سهم به یادگار انتخاب کرده‌اید؟ چه خوب است که شما می‌دانید که نمی‌دانید"
کد خبر : ۲۸۴۳۵۵

به گزارش بورس‌نیوز، باور کنید دوست نداریم تنها چند هفته پس از انتخاب مسعود پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور کشور، پیش‌قضاوتی منفی داشته باشیم. با این‌وجود حکایتی در فرهنگ ما ایرانی‌هاست که می‌گوید "عاقلان را اشارتی کافی است".

علی‌رغم آنکه ما هم به‌مانند ۶۰ درصد حائزین شرایطی که در انتخابات شرکت نکرده بودند تا حدود زیادی از تغییر و تحولی جدی در سیاستگذاری‌های حکومت و بهبود شرایط عمومی جامعه ناامید شده بودیم با این وجود چند جمله از کل مباحث مطرح شده در صحبت‌های پزشکیان در مناظرات و برنامه‌های تبلیغاتی ایشان، کورسو‌های امیدی را در دل ما و بسیاری از افراد ایجاد کرد.

از بخش عمده‌ای از خطبه‌های خوانده شده از نهج‌البلاغه توسط جناب پزشکیان که عبور کنیم یک جمله طلایی مورد استقبال ما و بسیاری از شنوندگان و رأی‌دهنده‌ها قرار گرفت. در بخشی از مناظرات ایشان اذعان داشتند که:

 

"من می‌دانم که نمی‌دانم و کار را به کارشناسان می‌سپارم"

 

از انتخاب افراد کابینه و حاشیه‌هایی که در این مدت کوتاه به وجود آمده به نظر می‌رسد حداقل در خصوص این جمله، انتظارات برآورده نشده است.

تنها بخش "من می‌دانم که نمی‌دانم" در این یک ماه محقق شده و بخش دوم و مهم "سپردن کار به کارشناسان" نه محقق شده و نه احتمالاً محقق می‌گردد.

 

رمزگشایی از اتفاقات یک‌ماهه اخیر

 

امیدوارم متن و گزارش حاضر، احساسات کسی را جریحه‌دار نکند و ما به‌ پیش‌داوری‌های عجولانه متهم نشویم. با این‌وجود ازآنجا که موضوع فعالیت رسانه بورس نیوز، اقتصاد و بورس است و سرمایه‌گذاران، فعالان یا دنبال‌کنندگان این حوزه نیاز به تحلیل و پیش‌بینی شرایط کنونی و آینده دارند، اجازه دهید در اقدامی شجاعانه و البته پرریسک (از حیث اعتبار تحلیلی رسانه)، چند نتیجه‌گیری ساده از اتفاقات یک‌ماهه اخیر داشته باشیم.

انتظار داریم دوستان، بچه‌های بالا و پایین، جسارت ما را ببخشند و البته صمیمانه امیدواریم که تمام پیش‌بینی‌های ما غلط و نادرست باشد و بی‌اعتباری ما به قیمت سربلندی و موفقیت کشور عزیزمان تمام شود.

 

۱- تا نپذیریم که از دنیا عقبیم، نه ضعف‌ها و کاستی‌هایمان را می‌بینیم و نه تلاشی برای بهبودشان می‌کنیم 

 

شاید یکی از بدترین اتفاقات در این کشور، توهم پیشرفت و قدرت کشور در ذهن مسئولین و حکمرانان کشور است. شما وقتی ضعف‌ها و عقب‌ماندگی‌های خودتان را در هر زمینه‌ای درک نکنید، نه می‌توانید راه‌حل‌هایی برای آن پیدا کنید و نه می‌توانید به پیشرفت فکر کنید.‌

نمی‌دانیم مسئولین دولت و حکمرانان کشور دقیقاً در کدام کشور زندگی می‌کنند که به طور مرتب دم از پیشرفت، موفقیت، فتح قله‌ها و ابرقدرت بودن در تمام حوزه‌ها می‌زنند. شاید یکی از دلایلی که شرایط کشور به چنین وضعیت بغرنجی رسیده، عدم درک صحیح مسئولین از جایگاه اقتصادی، صنعتی، علمی، بین‌المللی و... کشور است. 

تاکنون (البته به استثناء مناظرات ریاست‌جمهوری) از زبان مسئولین و نمایندگان حکومت شنیده‌اید که در خصوص عقب‌ماندگی علمی و صنعتی کشور سخنی گفته باشند. به لطف خدا و سایه مسئولین و حکمرانان کشور، ایران در طی سال‌های گذشته همواره یکی از ابرقدرت نظامی، اقتصادی، صنعتی، ورزشی و علمی منطقه و جهان بوده است. از زمان محمود احمدی‌نژاد به این سو، اکثر کشور‌های دنیا به دنبال تقلید و پی بردن به استراتژی‌های پیچیده علمی، صنعتی، نظامی و سیاسی ما بوده‌اند و بسیاری از کشور‌ها هم مدام خود را در دستیابی به جایگاه ایران در جهان کنونی، عاجز می‌دانند.

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

ما همواره مظهر پاکی، صداقت و پیام‌آور صلح بودیم و آمریکا و اروپا مظهر شر و ستم به مردم کشورهایشان و سایر کشور‌های دنیا.

 

اگر بعضاً و استثنائا در برخی حوزه‌ها هم مشکلی باشد و ضعفی احساس شود، بی‌تردید مربوط به میزان هوش و درایت مردم ما یا سوءمدیریت مسئولین حکومت نیست، بلکه همه‌اش مربوط به دشمنان قسم‌خورده خارجی است.

ظرفیت برداشت نفت سال‌ به‌ سال کمتر می‌شود، آب نداریم، در تابستان‌ها برق نداریم و در زمستان‌ها گاز نداریم، ۲۵ سال پس از تولید پراید هنوز بخشی از قطعات را وارد می‌کنیم، شیرخشک، پوشک، مداد، دسته بیل و سنجاق قفلی وارد می‌کنیم، سر تا پا از لباس‌هایمان تا ماشین و لوازم خانگی همه چینی هستند، دانشگاه‌هایمان مرتبه علمی جهانی ندارند، اما همه این‌ها نافی پیشرفت‌های بیشمار کشورمان نیست.

 

اما این نوع سخنرانی‌ها و کتمان واقعیت تا کجا ادامه دارد؟

 

متأسفانه، جناب عارف معاون اول رئیس‌جمهور ساده‌زیستمان، در روز‌های اخیر فرموده‌اند که کشورمان در بحث فناوری‌های پیشرفته جزو مدعیان بزرگ دنیا به شمار می‌آید.

 

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

حتی اگر فرض کنیم، در سال‌های اخیر "همه‌ی ژن خوب‌های" کشور از جمله پسر جناب عارف، موفق به ثبت پیشرفت‌های ویژه‌ای در زمینه فناوری‌های نوین گردیده‌اند، مردم این کشور، حق دارند در جریان این فناوری‌ها قرار گیرند.

 

جناب عارف می‌توانند دقیقاً اشاره کنند ما در زمینه کدام فناوری‌های پیشرفته جزو مدعیان دنیا هستیم؟ ما در سال‌های گذشته حتی یک فلش مموری ۲ گیگابایتی ساخت ایران را به چشم دیده‌ایم (البته ظاهرا در دو سال گذشته با چند قطعه مونتاژی بالاخره ساخته‌ایم)؟ یک برد الکترونیک نه چندان پیچیده لوازم خانگی در ایران تولید شده است؟ یک نوع گوشی تلفن همراه ساخت ایران در ۲۰ سال گذشته را به یاد دارید؟ پس از ۵۰ سال از ساخت هلی‌‎کوپتر در جهان، رئیس جمهور ایران در سفر با هلی‌کوپتر‌های مستهلک روسی، سقوط می‌کند و سال‌هاست توان ساخت حتی یک کامیون یا اتوبوس غیرمونتاژی را هم نداریم.

 

به نظر شما ما حق نداریم در جریان دستاورد‌های بزرگ کشور در زمینه فناوری‌های پیشرفته قرار گیریم؟ اگر چنین چیزی وجود دارد که انشالله هم وجود دارد، امکان دارد چند چشمه از آن فناوری‌های پیشرفته را هم به ما معرفی کنید تا خیال‌مان راحت شود، کشور نیازی به تلاش بیشتر ندارد.

 

۱۲ سال پیش دولت وقت اسپانیا، اعلام کرد که وضعیت اقتصادی کشور نیاز مبرم به پیاده‌سازی طرح ریاضت اقتصادی و کاهش هزینه‌ای ۴۰ میلیارد دلاری دارد. پس از اعتراضات متعدد، حتی پادشاه این کشور نیز ناچار به پذیرش طرح ریاضت اقتصادی و کاهش هزینه‌های خود شد. 

اما در ایران ما، تنها در زمان یک‌ماهه انتخابات ریاست‌جمهوری، کشور وضعیت نامناسبی دارد و پس از آن دوباره همه چیز گل‌وبلبل است. تابه‌حال شنیده‌اید مسئولی از عقب‌ماندگی ایران و لزوم تلاش سه‌شیفته برای جبران آن کند؟

 

۲- اقتصاد کشور را به شاخ مجازی می‌سپارید و به دنبال معجزه هستید؟

 

متأسفانه، پیش از انتخاب جناب پزشکیان همه از افرادی جدید و قاطع در زمینه پیاده‌سازی سیاست‌های جدید اقتصادی صحبت می‌کردند غافل از اینکه ایشان به دنبال استفاده از افرادی با رزومه‌ای ضعیف و از بدنه حکومت هستند.

 

"آزموده را آزمودن خطاست"

 

بسیاری بر این اعتقادند، سپردن اقتصاد به شخصی که در سه سال گذشته بیش از آنکه در مرتفع‌سازی مشکلات، دین خود را به کشور ادا کند، به‌عنوان یکی از شاخ‌های مجازی مشغول ارسال توییت‌های نامنظم در خصوص کنایه به دولت بوده است، اشتباهی نابخشودنی است.

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

جناب پزشکیان پس از اعتراضات در خصوص کابینه معرفی شده به مجلس، اعلام کردند بهتر است مردم، افراد کابینه را از عملکردشان قضاوت کنند. سؤال اینجاست که جناب پزشکیان تصور می‌کنند مردم عملکرد کابینه معرفی شده را ندیده و با پوست و خون خود احساس نکرده‌اند؟

 

ایشان می‌توانند توضیح دهند که عملکرد جناب همتی در زمان مدیریت‌شان در بانک مرکزی چگونه بود؟ با کدام سیاست یا ابتکار علمی ایشان، تورم کاهش یافت یا ارزش پول ملی تقویت شد؟ آیا در زمان وی با بانک‌های متخلف برخورد شد یا ضعف شخصیتی و کاریزمای ضعیف او منجر به افزایش بحران در بانک‌های آینده، ایران‌زمین، دی و... شد؟ اوضاع ارزی کشور و صف‌های طولانی اخذ دلار دولتی در صرافی‌ها را به یاد دارید؟ اثر یادگاری‌ها و دستاورد‌های ایشان در بانک مرکزی، هنوز هم به طور کامل از بین نرفته است.

 

جناب پزشکیان این کشور نیاز به یک اقتصاددان درجه یک و عملگرا به‌عنوان وزیر اقتصاد دارد، نه شخصی که بیش از ۱۴ سال از فعالیت حرفه‌ای خود را به انجام امور سیاسی در صداوسیما گذرانده است.

این اقتصاد ورشکسته، مدیری شجاع و توصیه ناپذیر خارج از بدنه ضعیف حکومتی می‌خواهد، نه شخصی که در طول سال‌ها مسئولیت، دستاوردی بزرگ را برای خود ثبت نکرده و همواره بخشی از حکومت بوده است. اگر ایشان می‌توانست به اقتصاد این کشور کمکی جدید و متفاوت کند، تابه‌حال کرده بود.

 

۳- با این کابینه به استقبال تعامل با دنیا و رفع تحریم‌های بین‌المللی می‌روید؟

 

همانگونه که در تیتر گزارش هم اشاره شد سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصاد کشور، چندان به دنبال تحول در دولت جناب پزشکیان نباشند. معرفی فرماندهان نظامی پیشین در سمت‌های کلیدی، نظیر وزیر کشور تا حدود زیادی معرف رویکرد ایشان است.

 

شعار‌های انتخاباتی ایشان در مناظرات پیش از ریاست‌جمهوری را به یاد دارید؟ 

باور بفرمایید، تعامل با دنیا و تلاش برای رفع تحریم‌ها را نمی‌توان با فرماندهان نظامی سابق به نتیجه رساند. هر شخصی برای به‌دست‌آوردن هر پست و جایگاهی، تربیت شده است. فرماندهان نظامی برای جنگ و تقویت بنیه تهاجمی و دفاعی تربیت شده‌اند و سیاست‌مداران برای تقویت روابط و حفظ منافع ملی.

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

نه سیاست‌مداران می‌توانند اقتدار نظامی کشور را حفظ کنند و نه فرماندهان نظامی می‌توانند کشور را به سمت ارتقاء روابط بین‌المللی و حفظ منافع ملی سوق دهند.

این عزیزان و بزرگواران برای این کار تربیت نشده‌اند و افکار و عقاید نهادینه شده در ذهن آن‌ها را نمی‌توان با چند جلسه در هیئت دولت تغییر دارد.

 

۴- حداقل رئیسی تکلیفش با خودش و مردم مشخص بود:

 

علی‌رغم تمام ایرادات وارد بر کابینه و عملکرد دولت جناب رئیسی، حداقل تکلیف جناب رئیسی با خودش و مردم مشخص بود. همه می‌دانستیم که ایشان مسئولیت‌های کشور را به چه طیفی از عقاید سپرده و به دنبال حل مشکلات کشور از چه مسیری هستند.

همه می‌دانستیم که مشکلات کشور، قرار است به دست فارغ‌التحصیلان توانمند دانشگاه امام صادق حل شود و نه فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف، تهران و بهشتی.

اما باور کنید که معرفی کابینه پزشکیان، بیش از آنکه آشتی ملی را به ذهن تداعی کند، کمای ملی را یادآور می‌شود. افرادی با چنین اختلافات عمیق دیدگاهی و فکری را چگونه قرار است هم راستا کرد و کشور را از این بحران نجات داد؟

اگر مردم از عملکرد کابینه جناب رئیسی راضی بودند و کشور را در راه فتح قله‌های جدید می‌دیدند، به جناب زاکانی، قاضی‌زاده هاشمی، قالیباف و جلیلی که خود را از مریدان و رهروان ایشان معرفی می‌کردند، رأی می‌دادند نه به شما که خود را مخالف سیاست‌ها و عملکرد ایشان معرفی می‌کردید؛ ولی از وزرای ایشان استفاده می‌کنید.

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

" مگر کابینه کشور، پرتفوی بورسی است که از هر حزب و صنعتی، چند سهم به یادگار انتخاب کرده‌اید؟ چه خوب است می‌دانید که نمی‌دانید"

 

زمانی که دولت، مجلس و... یکدست بود چنین فاجعه‌ای رقم خورد، وای به حال ما که در این دوره نمی‌دانیم با چه نوع تفکر و از چه طیفی سروکار داریم.

 

با دلایل استعفای ظریف کاری نداریم (به اعتقاد بسیاری، ایشان پس از معرفی کابینه توسط پزشکیان، نسبت به افراد معرفی شده در کارگروه‌های تخصصی معترض و با دیدن شرایطی متفاوت از آنچه انتظار داشتند، خود را از این دولت هم مبرا کردند. البته از منظری، سیاست‌مداری که بعد از ۴۰ سال فعالیت سیاسی در این مملکت نتواند بازی حاکمیت را حدس بزند همان بهتر که در تیم سیاسی کشور حضور نداشته باشد)، اما بخشی از توییت ایشان قابل‌توجه بود.

وی در بخشی از توییت خود اشاره کرده بودند که بخش عمده‌ای از کابینه معرفی شده توسط پزشکیان، کاندید‌اهای دوم، سوم و حتی پنجم لیست کارگروه‌ها بوده است.

 

با شاخ‌های مجازی و فرماندهان نظامی، منتظر تحول اقتصادی و بین‌المللی نباشید!

 

اینکه چگونه و بر اساس کدام زدوبند سیاسی، جناب پزشکیان از نام ۴ کاندید در یک کارگروه می‌گذرد و کاندید پنجم را انتخاب می‌کند، بر خلاف ادعای سپردن کار‌ها به کارشناسان از سوی ایشان بود.

 

اگر بنا بر ادعای بسیاری از کارشناسان، کابینه معرفی شده از سوی پزشکیان، نوعی باج‌دهی ایشان و سهم‌خواهی احزاب مختلف است که می‌بایست از هم اکنون، به حال این مملکت در ۴ سال آینده گریه کرد، زیرا احتمالا با طوفانی از بی نظمی و تصمیمات ضد و نقیض مواجهیم.

در نهایت از رخداد‌های یک ماه اخیر می‌توان این‌چنین استنباط کرد که پزشکیان، رئیسی دیگر است و شاید هم ضعیف‌تر. اگر از رکود، تورم، کاهش ارزش پول ملی، بی‌نظمی‌های بزرگ، قطعی‌های آب، برق و گاز خسته شده بودید و انتظار داشتید اوضاع کمی بهبود یابد، بعید است انتظاراتتان برآورده گردد.

 

با ظریف یا بی ظریف، آبی از این دولت هم گرم نخواهد شد.

 

 

پایان مطلب/

اشتراک گذاری :
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
در این قحط‌الرجال تاریخی، ناچاریم به انتخاب
سوژه هفته: " جناب صیدی"، چه خبر از قیمت ۲ تا ۳ دلاری هر سهم بانک صادرات؟

در این قحط‌الرجال تاریخی، ناچاریم به انتخاب "صیدی" خوشبین باشیم

مگر برای
سوژه هفته: به مناسبت شانزدهمین نمایشگاه بورس : "ده‌ها میلیارد تومان هزینه" بابت بازاری که "یک ریال" هم نمی‌ارزد؛

مگر برای "فضاحت" هم، "نمایشگاه" برپا می‌کنند؟

کمربندها را محکم ببندید/ ممکن است اوضاع از این هم
سوژه هفته: گزارش‌های ناامیدکننده و بازگشت ترامپ، چالش‌های جدی بازار سرمایه در سال جاری؛

کمربندها را محکم ببندید/ ممکن است اوضاع از این هم "خراب تر" شود

سوژه هفته:در کشوری که هر روز خبری از "جنگ، ترور و تحریم" منتشر شود، سرمایه گذاری معنا ندارد؛

"ایران" نیازی به "بازار بورس" ندارد، خواهشا آن را نیز " تعطیل" کنید  

ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
کدوم ابلهی این قانونو گذاشته که سود تقسیمی رو از قیمت سهم کم بکنن.مثلاسهمی 50 تومن سود تقسیم کرده 50 تومن قبل از بازگشایی از قیمت سهم کم میکنن. مثل این میمونه که بخشی از سهامتو بدون اجازت بفروشن بدن بهت و هیچ سود سالیانه ای دیگری هم ندن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۱
بورس نیوز اینجور که معلوم واقعیات اقتصادی می گوید طلا دارد به سمت پنج هزار دلار حرگت می کند والان یک مقاوت دارد به سه هزار دلار ولی مقاومت مهمی نیست وطلا تا بالای سه هزار دلار حرکت خواهد کرد چهار هزار دلار طلا یک مقاومت تقریبا مهم هست این اتفاق درمعاملات جهانی چکونه جا می افتد درحالیکه طلا ارزشش بیش‌از پنج هزار دلار هست می‌توان تحلیلهای انجام داد برای طلای پنج هزار دلاری
ناشناس
سه‌شنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶
از یک جاهای طلا خودش از دلار ونفت جدا می کند آنموقع طلای پنج هزار دردسترس هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۱
بورس نیوز اینجور که معلوم واقعیات اقتصادی می گوید طلا دارد به سمت پنج هزار دلار حرگت می کند والان یک مقاوت دارد به سه هزار دلار ولی مقاومت مهمی نیست وطلا تا بالای سه هزار دلار حرکت خواهد کرد چهار هزار دلار طلا یک مقاومت تقریبا مهم هست این اتفاق درمعاملات جهانی چکونه جا می افتد درحالیکه طلا ارزشش بیش‌از پنج هزار دلار هست می‌توان تحلیلهای انجام داد برای طلای پنج هزار دلاری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۱
بورس نیوز اینجور که معلوم واقعیات اقتصادی می گوید طلا دارد به سمت پنج هزار دلار حرگت می کند والان یک مقاوت دارد به سه هزار دلار ولی مقاومت مهمی نیست وطلا تا بالای سه هزار دلار حرکت خواهد کرد چهار هزار دلار طلا یک مقاومت تقریبا مهم هست این اتفاق درمعاملات جهانی چکونه جا می افتد درحالیکه طلا ارزشش بیش‌از پنج هزار دلار هست می‌توان تحلیلهای انجام داد برای طلای پنج هزار دلاری
علی کرمیان
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
به پرتفوی بورسی اشاره کردی ، جگرمان آتش گرفت سه سال است که هرصنعتی رابه پرتفو اضافه می کنیم باکله سقوط می کند حالا ما مانده ایم و حوض خالی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
نقد بسیار درست و خوبی بود.
نظام کلاه گشادی را بر سر آن بخش از مردم گذاشت که هنوز فکر می‌کردند یک کاندیدای ریاست جمهوری میتواند ورق را برگرداند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
با توجه به اینکه وزرا کاره ای نیستند و حرفهای رییس جمهور را میزنند باید حرف گوش کن باشند که هستند ضمنا آقای دکتر عارف کم شخصیتی نیستند انشاالله با وجود ایشان وضعیت بهتر خواهد شد
کیا
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
خود کرده را تدبیر نیست -بهترین زیرک و باهوش شورای نگهبان بود
مرد
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۲
عطایش را به لقایش سپردیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲
ظریف واقعا دلسوز مردم است پزشکیان یک نامزد سفارشی بود جهت کشاندن مردم پای صندوق تا کنون رییس جمهوری چنین علنی سر ملت کلاه نگذاشت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
خیلی زود قضاوت و مرحوم مغفور را با جناب دکتر مقایسه و نتیجه گرفته و قصاص نموده اید. ساختار قدرت پیچیده تر از آن است که شخص دوم بخواهد تغییرات زیادی در آن ایجاد کند. و لکن کمترین دستاورد این خواهد بود که حداقل وضعیت خراب تر نخواهد شد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
بعد از ۴ سال رکود و سقوط بورس ، این بار نوبت پرواز بورس فرا رسیده تا بتواند اون عقب ماندگی خودش را نسبت به بازارهای دیگه جبران کند. قیمت سهم های بورسی و فرابورسی با قیمت دلار ۶ هزار تومانی سال ۹۶ برابری میکنه نه با دلار ۶۰ هزار تومانی فعلی . دولت سیزدهم دلال بازی ، رانت خواری و سفته بازی را در جامعه رواج و گسترش دادند و اقتصاد مملکت و موتور محرکه ی آن یعنی بورس را نابود کردند. وقتی حوزه ی علمیه ی امام صادق به افرادی همچون خاندوزی، عشقی، مخبر، محسن رضایی، وحیدی، جلیلی، عبدالملکی و... دز ازای خواندن ۴ تا کتابچه از قرائتی و مطهری مدرکی به آنها میده که خودشان اسم اون مدرک را دکترا گذاشته اند ولی در حقیقت اون مدرک هیچگونه ارزش و اعتبار علمی ندارد، نتیجه اش میشه این اقتصاد و بورسی که تو این ۳ سال گذشته مشاهده کردید. فساد ، رانت، دستکاری و دزدی هم که تو بورس بیداد می کرده و سازمان بازرسی کل کشور و دستگاه قضا هم که خواب بودند . ماشالله. چشم نخورند .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
بعد از ۴ سال رکود و سقوط بورس ، این بار نوبت پرواز بورس فرا رسیده تا بتواند اون عقب ماندگی خودش را نسبت به بازارهای دیگه جبران کند. قیمت سهم های بورسی و فرابورسی با قیمت دلار ۶ هزار تومانی سال ۹۶ برابری میکنه نه با دلار ۶۰ هزار تومانی فعلی . دولت سیزدهم دلال بازی ، رانت خواری و سفته بازی را در جامعه رواج و گسترش دادند و اقتصاد مملکت و موتور محرکه ی آن یعنی بورس را نابود کردند. وقتی حوزه ی علمیه ی امام صادق به افرادی همچون خاندوزی، عشقی، مخبر، محسن رضایی، وحیدی، جلیلی، عبدالملکی و... دز ازای خواندن ۴ تا کتابچه از قرائتی و مطهری مدرکی به آنها میده که خودشان اسم اون مدرک را دکترا گذاشته اند ولی در حقیقت اون مدرک هیچگونه ارزش و اعتبار علمی ندارد، نتیجه اش میشه این اقتصاد و بورسی که تو این ۳ سال گذشته مشاهده کردید. فساد ، رانت، دستکاری و دزدی هم که تو بورس بیداد می کرده و سازمان بازرسی کل کشور و دستگاه قضا هم که خواب بودند . ماشالله. چشم نخورند .
مالباخته بورسی
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
هر ننه قمری یکی دوتا صندوق درست کرده. الان تعداد صندوقا از شرکتهای بورسی بیشتر شده. بورس تهران بورس سهام نیست یورس صندوقه اونم صندوقی برای اختلاس.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶
بسمه تعالی.عجله نکنید،چند وقتی که از دوران صدارت و وزارت آقایان بگذرد،خودشان بهتر متوجه میشوند،خود و دوستانشان که در طی این سالها،در وزارت و صدارت بوده اند،چه کرده اند.مرحوم شهید رئیسی،با آنکه در قوه قضائیه و سازمان بازرسی بودند،و میدانستند که در این دولت‌ها چه خبر است و تمام هم و غم خود را صرف جلوگیری از نارضایتی مردم و کارگران بیکار شده و مفاسد شیوع یافته و تشکیلاتی شده در نظام اداری کشور گذاشتند و تا حدود زیادی در این زمینه ها موفق شدند.در مورد اقتصاد و مسئله تورم های بوجود آمده هم باید گفت اولا،فساد و رانت و دلال بازی هایی که به علت تعارض منافع در دولت‌های قبل بوجود آمده بود،موجب شد،چند نفر اقتصاد دان که الان سکوت اختیار کرده اند،راه اشتباه حذف ارز ترجیحی را به ایشان توصیه کنند که هیچ چیزی از اقتصاد نمی‌دانستند.همین آقایان در این دوره از انتخابات هم توصیه هایی نظیر همین راه حل را برای این دوره ریاست جمهوری نسخه کرده بودند که الحمدلله دکتر پزشکیان با آنها موافقتی نداشتند.منظور این بود که مرحوم شهید رئیسی تلاش زیادی در اصلاح زیرساختها،مانند اقدامات گسترده در خودکفایی کالاهای اساسی،پروژه های افزایش تولید برق و نفت و محصولات پتروشیمی، گسترش شبکه ریلی کشور،مخصوصا کریدورهای ریلی و راه های کشور و همچنین اقدامات اساسی در بخش آب و جمع آوری آب‌های سطحی استان س وب و آبخیزداری و آبخوانداری کشور و چند طرح بزرگ ملی مربوط به استان‌های شرقی کشور را با مشکلات فراوان و کمبود بودجه در دست گرفتند که هنوز در حال انجام است.همچنین پروژه بزرگ انتقال آب دریای عمان به استان‌های مرکزی از اقدامات ایشان بوده است که جای تشکر و تقدیر دارد.(خدایش رحمت کند و با آباء طاهرینش محشورش فرماید.)حالا همه این آقایان که بر علیه ایشان توئیت می‌زدند و مرتبا کارهای ایشان را کوچک میکردند،خداوند قسمت کرده تا مسئولیت به دستشان بیافتد.حالا معلوم میشود،این آقایان چندمرده حلاج هستند.البته سازمان بازرسی و دیگر سازمان‌های حسابرسی و مراقبتی،قول داده اند،دیگر اجازه بازگشت آن تشکیلات سازمان یافته مفاسد اداری و امضاهای طلایی و....را نخواهندداد،و ما هم امیدواریم به مسئولیت خود با دقت و حساسیت بیشتری عمل کنند.ضمن آنکه از مجلس میخواهیم،پیگیر جدی برنامه های وزیران و مراحل پیشرفت هر یک از آنها باشند.بالاخره آقایان مسئولیت را پذیرفته اند.و همگان کمک آقایان برای پیشرفت کشور خواهند بود.اما آنچه که مسلم است سال به نیمه رسیده و هنوز از جهش تولید،خبری نیست و دولت هم مطمئنا با توجه به مشکلات و بحران های کشور،قادر نخواهدبود، بدون کمک همه جانبه مردم و بدون ابتکار و خلاقیت از بحران های مهمی مانند،انرژی و تولید برق و مهار آبها و بحران آب،مسائل اقتصادی و معیشتی و ایجاد اشتغال و تولید مسکن و فراهم نمودن زمینه ازدواج جوانان را فراهم کند،مگر اینکه برنامه ای برای مشارکت عموم آحاد کشور را در دست داشته باشد. ان‌شاءالله
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۶
بسمه تعالی. فعلا که رای اعتماد را با آراء بالا برای وزیران از مجلس گرفتید.در مورد آقای دکتر عارف،اینکه ایشان ممکن است انسانی خوب و پدر ژن‌های خوب هم باشند، اما ما نه در سال‌های ۸۰ تا ۸۴ که ایشان معاون اول بودند، چیز خاصی ندیدیم،جز اینکه هر وقت به اداره مخابرات برای سیم کارت خریدن ۵۰۰هزارتومانی و بعد ۴۰۰هزار تومانی میرفتیم،یک صف طولانی از مردم بود که میگفتند، آقا کس دیگری توی صف نایستد،که نمی‌رسد.چند مدت بعدش هم سیم کارتی که در دیگر کشورها مجانی و یا با قیمت ۲۰هزار تومان بود،باید میرفتیم از بازار با منت از دست دلال ها با قیمت یک میلیون به بالا میخریدیم. خلاصه یک خاطره خوب از مدیریت ایشان داشتیم،گفتیم شما هم در جریان باشید.
حسن
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۸
باید شاکر خدا بود که بعد از ۴۵ سال از گذشت انقلاب دشمنان خارجی و لیبرالهای داخلی هنوز متوجه راز و رزم پیروزی و دوام این نظام که همانا حماقت دشمنان بوده نشده و نخواهند شد!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
اگر نگارنده این مطالب درست وبه جا واقعیتی است مجبور به توبه واستغفارنکنند بسیاردرست مولایم هم گفته پزشکیان سیاستمدارانی ونمی دانند برای درست کردن وًع اگرهمبخواهد ازکی وچه کسانی استفاده بکند اگر باشند دوستهای پنهان بگذارن وًضع به سود آنها به زیانشان درست شود باید گفت آنها که رای ندادن آفرین می‌خواهند چون این وضعرا پیش پیش دیده بودن
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
آقای پزشکیان در حال انتخابات به رأی ملت نیاز داشتند،قولهایی بملت دادند از جمله ۲ میلیون تومان یارانه به هر نفر، پس کو ؟؟؟ چیشد ؟؟؟ چرا ؟؟؟ یارانه ما را نفری ۳۰۰ هزار دادند !!!!مسؤلان کشور متوجه باشند شکستن قول و قرار باعث عوارض وخیم است،از جمله قهر ملت،ندادن رأی،مشکوک،بدبین شدن،عدم اعتماد ملت به دولت مردان ووو.
ناشناس
Finland
شنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
پزشکیان میخواست خیلی کارهای جدید کند از وزیر سنی بگیر تا بکار گیری افراد متخصص ولی .....ا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵
تا زمانیکه سیتم مدیریت کشور چاپلوسی بت سازی باشد کشور ویران عقب مانده خواهیم داشت
سعید
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
هدف از اول هم تغییر و اصلاح نبود هدف کشاندن مردم خسته و ناامید پای صندوق رای با دعوای زرگری پزشکیان و جلیلی بود که بحمداله حاصل شد به قول پروین:مارا به رخت و چوب شبانی فریفته اند این گرگ سالهاست که باگله آشناست
مالباخته بورسی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
همتی همان خاندوزی است و فقط دارد شاخص یازی میکند.عشقیم که سر جاشه. دولت 14 همان دولت 13 است.خاک بر سرت پزشکیان خالیبند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
هلی‌کوپتر رییس‌جمهور سابق ایران آمریکایی بود و نه روسی! جستجو بفرمایید.
سهامدار خرد دزد زده
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
کروی بعد مجمع 430 میخواست باز شه ناظر حرومزاده نزاشت و 377 باز شد.امروز بیشتر از یک هفتست صف خریده و حجم مبناشو نمیدن و روزی 2 ریال رشد میکنه.اخه......این چه بورسیه که همه راههای رشدشو بستین و فقط راه ریزش و سقوط بازه؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
کروی بعد مجمع 430 میخواست باز شه ناظر حرومزاده نزاشت و 377 باز شد.امروز بیشتر از یک هفتست صف خریده و حجم مبناشو نمیدن و روزی 2 ریال رشد میکنه.اخه .....این چه بورسیه که همه راههای رشدشو بستین و فقط راه ریزش و سقوط بازه؟
خبرنامه
برای دریافت خبرنامه بورس نیوز ایمیل خود را وارد نمایید:
نظرسنجی
به نظر شما دولت چهاردهم باید کدام یک از موارد زیر را در اولویت کاری خود قرار دهد.