بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱

پیش‌بینی وضعیت بورس - ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیش‌بینی وضعیت بورس - ۷ خرداد ۱۴۰۴
پیش‌بینی بورس امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ را بخوانید.
کد خبر : ۲۹۵۳۸۶
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، در پایان معاملات روز سه‌شنبه ۶ خرداد، شاخص کل بورس تهران با افزایش ۲۴ هزار و ۹۱۴ واحدی به سطح ۳ میلیون و ۱۳۴ هزار واحد رسید و شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۷۷۴۹ واحدی به رقم ۹۶۰ هزار واحد دست یافت. 

ارزش کل معاملات بازار به ۱۶۲ هزار میلیارد تومان رسید که از این مقدار، ۷.۴ هزار میلیارد تومان به معاملات خُرد اختصاص داشت. ارزش صف‌های خرید به حدود ۲ هزار میلیارد تومان رسید که چهار برابر صف‌های فروش ۵۱۲ میلیاردی محسوب می‌شود. همچنین، در این روز، ۶۱۳ میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار شد و در مقابل، از صندوق‌های سهامی، درآمد ثابت و اهرمی به طور کلی حدود ۳۹۶ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی خارج شد. 

در این روز، نماد «وبملت» با جذب ۱۳۲ میلیارد تومان و گروه بانک‌ها با جذب ۳۰۰ میلیارد تومان در کانون توجه سرمایه‌گذاران حقیقی قرار گرفتند. در مقابل، گروه خودرویی و نماد «وساپا» با خروج سرمایه مواجه بودند و سهام «خودرو» و «خساپا» به دلیل افشاگری‌های اخیر در سامانه کدال با افت قیمت روبه‌رو شدند. همچنین، نمادهای نیروگاهی به دلیل گزارش‌های مالی مثبت و افزایش درآمد ناشی از فروش برق آزاد، مورد استقبال خریداران قرار گرفتند و شاخص فرابورس نیز ۱۱۷ واحد افزایش یافت.

حال این سوال مطرح است که بازار سرمایه در آخرین روز کاری خود در این هفته چه مسیری را دنبال خواهد کرد؟ در این راستا، بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به وضعیت حاکم بر بازار گفت: «با وجود اینکه اخبار مثبتی از مذاکرات منتشر نشده و فضای خبری بیشتر خنثی است، بازار امروز با روند منفی شروع شد، اما در دقایق پایانی با تغییر جهت مواجه شد و شاخص‌ها وارد مدار مثبت شدند.» 

وی افزود: «ایران در حال بررسی برخی آیتم‌های مرتبط با مذاکرات است و ترامپ نیز واکنش مثبتی نشان داده، ولی بورس همچنان تحت تأثیر ریسک‌های سیاسی قرار دارد.» 

اکبرپور در خصوص پیش‌بینی خود از روند معاملات فردا توضیح داد: «با توجه به اینکه فردا آخرین روز کاری هفته در بازار سرمایه است، معمولاً در چنین شرایطی که فضای سیاسی مبهم و ریسک‌پذیری پایین است، سرمایه‌گذاران تمایل دارند دارایی خود را از معرض ریسک خارج کنند.» 

وی همچنین خاطرنشان کرد: «بر این اساس، احتمال می‌دهم فردا شاهد افزایش عرضه‌ها باشیم و بازار چندان روند مثبتی نداشته باشد.» این کارشناس همچنین به صنایع مورد توجه بازار در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: «شرکت‌هایی که گزارش فروش اردیبهشت‌ماه آن‌ها مطلوب بوده، همچنان در کانون توجه هستند. از جمله این صنایع می‌توان به صنعت بانکی اشاره کرد که از ابتدای سال مورد اقبال بازار بوده و تقاضا برای آن بالا است.» 

اکبرپور افزود: «صنعت نیروگاهی نیز به دلیل گزارش‌های مالی مناسب با استقبال مواجه شده است. در کنار این گروه‌ها، صنایع کوچک‌تر مانند زراعت، غذایی و دارویی نیز احتمالاً با افزایش تقاضا همراه خواهند شد.» 

وی در پایان تأکید کرد: «در مجموع انتظار نمی‌رود بازار فردا چندان مثبت باشد و احتمالاً عرضه‌ها بر تقاضا پیشی خواهد گرفت.»

منبع: اقتصاد آنلاین

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
واکنش منفعلانه سازمان بورس به شوک‌های سیاسی
ابلاغیه‌های شبانه، قاتل سرمایه در بورس هستند؛
واکنش منفعلانه سازمان بورس به شوک‌های سیاسی
افزایش ۲۴ هزار و ۹۱۴ واحدی شاخص کل
روند صعودی بازار سهام ادامه دارد؛
افزایش ۲۴ هزار و ۹۱۴ واحدی شاخص کل
نوسانات شاخص سهامداران را خسته کرد
بازی بی‌نتیجه در تالار شیشه‌ای؛
نوسانات شاخص سهامداران را خسته کرد
ارسال نظر