بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱

اختیار سیاست‌گذاری در زمینه رمزارز به بانک مرکزی سپرده شد

اختیار سیاست‌گذاری در زمینه رمزارز به بانک مرکزی سپرده شد
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سیاست‌گذاری تمامی مسائل پولی و مالی از جمله رمزارز به بانک مرکزی واگذار شده است.
کد خبر : ۲۹۵۴۸۲
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، جعفر قادری، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: طبق قانون، سیاستگذاری در حوزه مسائل پولی و مالی به بانک مرکزی واگذار شده است. 

وی تأکید کرد: روابط پولی و مالی، چه در زمینه مسائل بانکی و چه در حوزه اقتصاد دیجیتال، تحت یک قانون قرار دارند و تمامی این موارد مشمول سیاستگذاری بانک مرکزی هستند. 

قادری افزود: قانون بانک مرکزی، این نهاد را مأمور نظارت بر حوزه‌های پولی و مالی کرده و اختیارات قانونی لازم را به آن داده است. 

وی در ادامه به بحث فعالیت رمزارزها تحت نظارت وزارت ارتباطات اشاره کرده و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه فقط باید زیرساخت‌های فنی را فراهم کند. 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست‌گذاری‌های پولی و مالی و نظارت بر حوزه رمزارزها به بانک مرکزی مربوط می‌شود، ابراز امیدواری کرد: با تعامل و همکاری بانک مرکزی و وزارت ارتباطات، شاهد پیشرفت‌های خوبی در این حوزه خواهیم بود.

منبع: بازار

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر