بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
آغاز حمایت از سرمایه‌گذاران خرد؛

همکاری دولت و بانک مرکزی در تقویت بازار سرمایه

همکاری دولت و بانک مرکزی در تقویت بازار سرمایه
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: حمایت‌ها از سهامداران خُرد آغاز شده و دولت و بانک مرکزی نیز در این حوزه کمک می‌کنند.
کد خبر : ۲۹۶۷۶۲
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، به نقل از بازار، حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار کرد: در "جنگ ۱۲ روزه" مهمترین وظیفه ما حفظ دارایی‌های سهامداران بود، زیرا در شرایطی ناپایدار قرار داشتیم. 

وی افزود: در حال حاضر بر این نکته تمرکز داریم که معاملات به شکل منصفانه‌ای انجام شوند و بر افزایش نقدشوندگی بازار تاکید داریم. 

صیدی همچنین تصریح کرد: در زمان بحران و جنگ، حفظ اصل سرمایه سهامداران از اهمیت بالایی برخوردار است. در دوره جنگ اخیر، طبق مصوبات هیات مدیره سازمان بورس و شورای عالی بورس، معاملات سهام و صندوق‌های مبتنی بر سهام متوقف شد. با این حال، به دلیل نیاز برخی از دارندگان صندوق‌ها به نقدینگی، برخی صندوق‌های با درآمد ثابت ادامه فعالیت داشتند و پس از اعلام پایان جنگ، اقدام به بازگشایی بازار سهام کردیم.

وی تاکید کرد: ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است. در نمونه‌ای مشابه، بورس مسکو به مدت ۲۰ روز و بورس اوکراین حتی بیشتر از این تعطیل بودند و پس از بازگشایی، بورس مسکو با ۲۰ درصد و بورس اوکراین با ۴۰ درصد کاهش مواجه شد. در این شرایط طبیعی است که صف عرضه بیشتر از صف تقاضا باشد. همچنین، مهم است که نقدشوندگی سهام حفظ شود تا به شرایط عادی بازگردیم و بازار به تعادل برسد.

صیدی بار دیگر بر تلاش برای ایجاد روند متعادل و منصفانه در بورس تاکید کرد و افزود: هدف ما این است که افرادی که قصد خرید و فروش دارند در فضایی شفاف فعالیت کنند. 

وی در ادامه گفت: بورس تهران، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند و امیدواریم فضای بازار بهتر شده و معاملات افزایش یابد. صیدی همچنین بیان کرد: در صورتی که دشمن دوباره به فکر تهاجم باشد و شرایط اضطراری پیش بیاید، به تناسب وضعیت، تصمیمات جدیدی برای حفظ بورس اتخاذ خواهد شد.

در پایان، رئیس سازمان بورس بر حمایت تدریجی از سهامداران خرد تاکید کرد و افزود: این حمایت به صورت یکجا قابل تحقق نیست.

 

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر