کاهش مداوم ارزش دلار در بازارهای جهانی

به گزارش بورسنیوز، به نقل از مشرق، دلار آمریکا به پایینترین سطح خود در برابر یورو از سپتامبر ۲۰۲۱ و در برابر فرانک سوئیس به کمترین حد از ژانویه ۲۰۱۵ رسید. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در کنفرانس سالانه بانک مرکزی اروپا در سینترای پرتغال بر رویکرد صبورانه فدرال رزرو برای کاهش بیشتر نرخ بهره تاکید کرد، اما کاهش نرخ بهره در نشست جاری را رد نکرد و گفت که همه چیز به دادههای اقتصادی بستگی دارد.
بازارها همچنین به دقت لایحه مالیاتی و هزینههای عظیم ترامپ را دنبال میکنند که میتواند ۳.۳ تریلیون دلار به بدهی ملی اضافه کند. این لایحه که توسط سنای آمریکا تایید شده، برای تصویب نهایی به مجلس نمایندگان بازخواهد گشت. رودریگو کاتریل، استراتژیست بانک ملی استرالیا، گفت که این تأیید به معنای افزایش انتشار اوراق قرضه و هزینههای دولت فراتر از توان آن است که لزوما خبر خوبی برای بازار اوراق خزانه نیست و یکی از دلایل کاهش ارزش دلار به شمار میرود.
حملات مداوم ترامپ به پاول نیز استقلال فدرال رزرو را تحت تأثیر قرار داده است. رئیسجمهور آمریکا، فهرستی از نرخهای کلیدی بانکهای مرکزی جهان را برای رئیس فدرال رزرو ارسال کرد و بیان داشت که نرخ بهره آمریکا باید بین ۰.۵ درصد ژاپن و ۱.۷۵ درصد دانمارک باشد و به او گفت که مانند همیشه، خیلی دیر شده است.
دلار آمریکا پس از کاهش به پایینترین سطح خود در معاملات روز گذشته، در ۰.۷۹۱۷ فرانک سوئیس ثابت ماند. یورو اندکی ضعیف شد و به ۱.۱۷۹۱ دلار رسید، اما نزدیک به اوج شبانه ۱.۱۸۲۹ دلار باقی ماند. استرلینگ در ۱.۳۷۳۹ دلار ثابت ماند و به رکورد ۱.۳۷۸۷ دلار روز سهشنبه نزدیک شد که آخرین بار در اکتبر ۲۰۲۱ مشاهده شده بود. دلار در برابر ارز ژاپن کمی افزایش یافت و پس از کاهش ۰.۴ درصدی در معاملات روز گذشته، ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۱۴۳.۶۸ ین رسید.
مایکل براون، استراتژیست شرکت پپرستون، در یادداشتی برای مشتریان خود بیان کرد که به نظر او ارزش دلار به مرور زمان به آرامی ولی پیوسته کاهش مییابد، زیرا اعتماد به ایده استقلال سیاست پولی همچنان در حال از بین رفتن است.
انتهای پیام/