بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
در مجمع عمومی بیان شد؛

شناسایی بازار‌های جدید در دستور کار "ولکار"/ مجمع "ولکار" ۳۶۵ ریال تقسیم کرد

شناسایی بازار‌های جدید در دستور کار
مجمع عمومی عادی شرکت لیزینگ کارآفرین در روز جاری با حضور سهامداران برگزار شد.
کد خبر : ۲۹۷۰۰۹
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، مجمع عمومی عادی شرکت لیزینگ کارآفرین در روز جاری با حضور سهامداران برگزار شد.

براساس این گزارش، مسعود پاکدل آذر مدیرعامل شرکت لیزینگ کارآفرین در این مجمع بیان کرد: شرکت لیزینگ کارآفرین در سال ۱۴۰۰ در سازمان بورس با نماد "ولکار" فعالیت خود را آغاز کرد. سرمایه ثبتی شرکت در ۵ مرحله به ۲۹۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید.

جایگاه شرکت لیزینگ کارآفرین در بین شرکت‌های بورسی و بانکی اینگونه است که جزو سه شرکت اول بورسی و بانکی در صنعت لیزینگ هستیم وبازدهی ۲۴ درصدی از نظر حقوق مالکانه را محقق کنیم.

پاکدل آذر ادامه داد: پورتفوی سرمایه گذاری ما متنوع است و در حوزه خودروی سبک و سنگین، کالا و تجهیزات و دفاتر اداری فعالیت می‌کنیم. در حوزه خودرو سنگین در سال ۱۴۰۳، ۸۶ درصد رشد داشتیم که از ۲۱۲ میلیارد به ۳۹۵ میلیارد تومان اعطای تسهیلات در سال ۱۴۰۳ رقم خورده است. در حوزه دفاتر اداری باتوجه به اینکه بازار ملک متقاضی کم بود، کاهش داشتیم. درحوزه خودروی سواری ۹۲ میلیارد تومان افزایش فروش داشتیم و نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد ۵۰ درصدی را ثبت کردیم. 

مدیرعامل لیزینگ کارآفرین گفت: در بخش تسهیلات اعطایی در سه سال گذشته روند رو به رشدی را داشتیم. با حمایت سهامداران در حوزه افزایش سرمایه، تامین مالی و دریافت تسهیلات از بانک‌ها در سال ۱۴۰۱، ۲۱۶ میلیارد، در سال ۱۴۰۲، ۴۱۲ میلیارد و در سال ۱۴۰۳ به ۶۳۱ میلیارد رسیدیم. 

وی افزود: یکی از نکات بسیار مهم در شرکت‌های مهم موضوع تسهیلات است. در این حوزه از جایگاه هفتم به جایگاه چهارم رسیدیم. در برنامه داریم که اولین شرکت لیزینگی باشیم. شعبه کیش را به صورت فعال راه اندازی کردیم. توانستیم به سایر هموطنان نیز تسهیلات پرداخت کنیم. حدود ۸۳ میلیارد از مجموع تسهیلات پرداختی در شعبه کیش رقم خورد. 

پاکدل آذر با اشاره به صورت سود و زیان لیزینگ کارآفرین گفت: در حوزه درآمد عملیاتی ۳۴۴ میلیارد ریال محقق شد. سود عملیاتی روند خوبی داشته است. سود خالص نیز به ۱۰۶ میلیارد رسید. حقوق مالکانه نیز به ۴۴۲ میلیارد ریال شد.

مدیرعامل لیزینگ کارآفرین ادامه داد: همچنین، موفق شدیم معوقاتی که مربوط به سنوات گذشته بود را دریافت کنیم و پول را به شرکت باز گرداندیم.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به تاکید بانک کارآفرین توانستیم از ظرفیت بانک در حوزه سامانه پذیرش الکترونیک استفاده کنیم. جزو اولین لیزینگ‌هایی هستیم که در اپلیکیشن بانک یک بخش به عنوان بخش لیزینگ می‌توانیم در اختیار داشته باشیم. از نظر برند این موضوع برای ما دارای اهمیت بوده و سامانه یکپارچه را در دستور کار داریم.

پاکدل آذر توضیح داد: باتوجه به تاکید بانک و سیاست ما در نظر داریم وام‌هایی را به مشتریان پرداخت کنیم که در کوتاه‌ترین زمان اتفاق بیفتد. زمانی که وام را پرداخت می‌کنیم و مشتری نیاز به خدمات دارد، به سامانه CRM متصل می‌شود. این امر باعث می‌شود که سرویس بهتری به مشتریان ارائه کنیم.

مدیرعامل لیزینگ کارآفرین گفت: با داشبور‌های مدیریتی به لحظه می‌توانیم گزارش گیری کنیم، معوقات، چک‌های برگشتی، وصول مطغالبات و ... را مشاهده کنیم. می‌توانیم به سرعت پولی را که در حوزه تسهیلات از شرکت خارج شده را بازگرداندیم.

وی همچنین افزود: در هر سال فرایند‌ها را درکمیته‌های تخصصی بررسی می‌کنیم. در حوزه لوازم خانگی ورود نکردیم. برنامه داریم که در شبکه‌های اجتماعی فعال شویم و شرکت لیزینگ را به همه کشور معرفی کنیم و خدمات را در همه جای کشور ارائه دهیم. 

پاکدل آذر خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهمنامه بانک کارآفرین با سایر بانک‌ها را در دستور کار قرار دادیم. ورود به زنجیره فروش شرکت‌های واردکننده و خودروساز را در دستور کار داریم. با دو شرکت به پیش نویس رسیدیم که از طریق کدال اطلاع رسانی خواهد شد.

وی عنوان کرد: در لیزینگ کارآفرین مشتریان با کیفیت را انتخاب می‌کنیم تا معوقات ما کمتر شود. اگر مشکلی در وصول مطالبات پیش آید با پیگیری‌های اداره وصول مطالبات پول به شرکت بر می‌گردد. همان طور که گفتیم تلاش براین است که NPL را به زیر ۴ برسانیم.

پاکدل آذر توضیح داد: همچنین، به سمتی رفتیم که با انعقاد قرارداد با سازمان‌ها پرداخت تسهیلات را برای همه اقشار جامعه میسر کنیم. سعی کردیم دانش و تخصص همکاران را بالا ببریم و با دانش روز آشنا شوند. ارتقای جایگاه لیزینگ کارآفرین از نظر تسهیلات اعطایی از ۴ به ۷ رسیدیم. بنا داریم که لیزینگ کارآفرین را به رتبه یک برسانیم.

مدیرعامل "ولکار" گفت: در حال شناسایی بازار‌های جدید هستیم تا از بازار‌های جدید عقب نمانیم. بازار دیجیتال را در دستور کار داریم.

لازم به ذکر است، در پایان مجمع ۳۶۵  ریال سود به ازای هر سهم "ولکار" بین سهامداران تقسیم شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر