بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
بازگشت به مسیر رشد با اتکا به بازار داخلی؛

جهش درآمدی "ایران‌خودرو" در دی‌ماه ۱۴۰۴

جهش درآمدی
عملکرد ماهانه ایران‌خودرو در دی‌ماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد این خودروساز بزرگ با ثبت رشد ۷۱ درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل و فروش بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان، بار دیگر به مسیر صعودی بازگشته و جایگاه خود را در بازار داخلی تقویت کرده است.
کد خبر : ۳۰۳۴۷۹
نویسنده :
امیرحسین کریمی

بورس نیوز:

عملکرد ماهانه شرکت ایران‌خودرو در دی‌ماه ۱۴۰۴ نشان می‌دهد بزرگ‌ترین خودروساز کشور بار دیگر توانسته به مسیر رشد درآمدی بازگردد و جایگاه خود را در بازار داخلی تقویت کند. این شرکت خودروسازی با نماد «خودرو»، در این ماه موفق شد از محل فروش محصولات در بازار داخل کشور، درآمد عملیاتی ۵۰ هزار و ۹۳۲ میلیارد تومانی به ثبت برساند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه کدال، درآمد دی‌ماه ایران‌خودرو نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد قابل‌توجه ۷۱ درصدی را تجربه کرده است؛ رشدی که بیانگر افزایش حجم فروش، بهبود ترکیب محصولات و تقویت تقاضا در بازار داخلی خودرو است.

 

رشد معنادار درآمد تجمیعی در سال جاری

 

بررسی عملکرد تجمیعی شرکت نیز از تداوم روند رو‌به‌رشد حکایت دارد. ایران‌خودرو از ابتدای سال مالی تا پایان دی‌ماه ۱۴۰۴، موفق به شناسایی ۴۲۱ هزار میلیارد تومان (۴۲۱ همت) درآمد عملیاتی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد حدود ۷۰ درصدی را نشان می‌دهد.

 

جهش درآمدی «ایران‌خودرو» در دی‌ماه ۱۴۰۴

 

این سطح از درآمدزایی، نشان‌دهنده بهبود جریان فروش و افزایش سهم بازار شرکت در سال جاری است؛ هرچند در ماه‌های آبان و آذر با نوسانات مقطعی در درآمد مواجه بوده که در دی‌ماه جبران شده است.

 

هماهنگی تولید و فروش؛ جذب ۹۵ درصدی محصولات

 

از منظر عملیاتی، ایران‌خودرو در دی‌ماه ۱۴۰۴ تعداد ۵۰ هزار و ۶۹۵ دستگاه خودرو تولید کرده است. در همین دوره، حدود ۹۵ درصد از محصولات تولیدی به فروش رسیده که بیانگر هماهنگی مناسب میان خطوط تولید، شبکه توزیع و تقاضای بازار است.

بر این اساس، مقدار فروش ماهانه شرکت به حدود ۴۸ هزار و ۳۰۰ دستگاه رسیده است؛ رقمی که نشان‌دهنده بهبود توان فروش و کاهش موجودی انبار نسبت به دوره‌های گذشته است.

 

تنوع محصول؛ موتور محرک درآمدزایی

 

در دی‌ماه، ایران‌خودرو از محل فروش محصولات متنوعی شامل گروه پژو، سورن، دنا، رانا، تارا، هایما، سایر محصولات و قطعات و لوازم‌یدکی درآمدزایی کرده است. این تنوع محصول، یکی از مزیت‌های رقابتی شرکت در حفظ سهم بازار و پاسخ‌گویی به نیاز‌های متنوع مشتریان به شمار می‌رود.

در میان گروه‌های مختلف، محصولات گروه پژو بیشترین سهم را در درآمدزایی شرکت به خود اختصاص داده‌اند. در این ماه، فروش ۱۴ هزار و ۱۵۴ دستگاه از این گروه، درآمدی بالغ‌بر ۱۰ هزار میلیارد تومان (۱۰ همت) برای ایران‌خودرو به همراه داشته و این گروه را در صدر سبد فروش شرکت قرار داده است.

پاین مطلب

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
🔹در اردیبهشت امسال: وانت نیسان بوده 700 میلیون تومان، دلار 80 هزار تومان، شاخص بورس 3 میلیون ⬅️ سهم زامیاد 280 تومان

🔹در بهمن امسال: وانت نیسان شده 1.5 میلیارد، دلار 160 هزار تومان، شاخص بورس 4 میلیون ⬅️ سهم زامیاد 130 تومان

♨️ ملاحظه بفرمایید کارنامه درخشان مدیریت دولتی شیخ زاده و تیمش و دار و دسته‌اش رو در زامیاد که چه جوری از سرمایه سهامداران خرد زامیاد در این ابرتورم صیانت کردن البته از در عقب صندلی جلو !!
سلام میم خان من خودم زامیادی بودم و بازنشست شدم زامیاد واقعا شرکت عالی تو محصولات و سود سازی هستش اما حیف زیر مجموعه سایپا و مدیران ... اوناس یه بار مرتضوی نامی چند سال پیش تلاش کرد از زیر یوغ اینا بیاد بیرون حتی سربرگ کاغذهای شرکت رو کردن گروه خودروسازی زامیاد تقریبا کار تموم شده بود اما اخرین لحظات اسفند ماه مرتضوی رو لنگاشو دادن هوا... سایپا الان هم مدیران نالایقش کهموقع بازنشستگیشون میشه میفرسته اونجا و کل سنوات بازنشستگیشون رو که بالای 7 میلیارد تومن میشه رو میچپونه تو صورتهای مالی شرکت خلاصه زامیاد گاو شیرده کل گروه سایپا شده