بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۳
مدیر عامل شرکت کنتور سازی ایران خبر داد :

واریز سود سهام به حساب بانکی سهامداران تا پایان هفته جاری

بطور حتم تا آخر هفته جاری سود سهام 3178 سهامدار خرد شرکت به حساب بانکی آنها واریز خواهد شد .
کد خبر : ۳۰۵۷۹
شرکت کنتور سازی ایران در حال حاضر حدود 4000 نفر سهامدار خرد دارد که تعداد 3178 نفر آنها (حدود 80 درصد) بزودی سود سهام سال 87 خود را دریافت می کنند .

مدیر عامل شرکت کنتورسازی ایران در گفتگو با خبر نگار بورس نیوز ضمن بیان مطالب فوق افزود : شرکت قبل از شروع سال جدید با تلاش و پیگیری توانست بخش کوچکی از مطالبات معوق خود نزد وزارت نیرو را وصول نماید که با این رقم برخی از مشکلات شرکت از جمله پرداخت سود سهامداران مرتفع شد .

وی ادامه داد : بطور حتم تا آخر هفته جاری سود سهام 3178 سهامدار خرد شرکت به حساب بانکی آنها واریز خواهد شد . همچنین امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته ما بقی مطالبات از وزارت نیرو دریافت شود که در این صورت طی 60 روز آینده سود سهام مابقی سهامداران پرداخت خواهد شد .

مهندس سید علی عاملی با اشاره به قرار گرفتن شرکت در مسیر توسعه اظهار داشت : بهره برداری از خطوط تولید لامپ کم مصرف با ظرفیت تولید 10 میلیون قطعه در سال و نیز بهره برداری از خط تولید برد الکترونیکی با ظرفیت 5 میلیون و 500 هزار برد الکترونیکی در سال طی نیمه اول خرداد ماه سال جاری مصادف با میلاد حضرت فاطمه در خانواده بزرگ کنتورسازی ایران به بهره برداری خواهد رسید.

گفتنی است : سهامداران این شرکت می توانند از طریق وب سایت جدید اینترنتی شرکت به آدرس www.ski.ir می توانند آخرین اخبار و اطلاعات مورد نیاز خود از شرکت کنتورسازی ایران را بدست آورند .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر