بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۴
هشتمین شرکت جدید سال؛

"ذرت" به بازار سرمایه می آید

عرضه اولیه
هشتمین شرکت جدید سال با عرضه اولیه ۹ درصد سهام زرین ذرت شاهرود، شنبه آینده در فرابورس وارد می‌شود.
کد خبر : ۳۰۵۸۱۹
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، سهام شرکت زرین ذرت شاهرود به عنوان هشتمین شرکت تازه وارد از طریق فرابورس، شنبه هفته آینده در بازار سرمایه عرضه اولیه می‌شود.

بر اساس این گزارش، ۲۰۷ میلیون و ۹۰۰ هزار سهم معادل ۹ درصد سهام "ذرت" در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری ۱۳۲۵۴ ریالی در تابلو دوم معاملات فرابورس عرضه می‌شود که در مرحله اول ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار سهم معادل ۳ درصد با حداکثر سهمیه ۸۷۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می‌شود.

در مرحله دوم، ۱۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم معادل ۶ درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه ۲۸۰ سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می‌گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری بانک ملی و متعهد خرید تامین سرمایه سپهر است.

ﺧﺮﯾﺪاران ﺳﻬﺎم در ﻣﺮﺣﻠﻪ دوم ﻋﺮﺿﻪ اوﻟﯿﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﺷﺪه در آن روز دارای اﺧﺘﯿﺎر ﻓﺮوش تبعی اﯾﻦ ﺳﻬﺎم با قیمت اعمال ۳۰ درصد بالاتر از قیمت کشف شده روز عرضه اولیه در سررسید ۳۰ خرداد سال ۱۴۰۶ ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺑﻮد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
ورود آرمیتاژ به بورس فقط یک عرضه اولیه نیست
آرمیتاژ را برای یک نوسان چند روزه نخرید؛
ورود آرمیتاژ به بورس فقط یک عرضه اولیه نیست
سبزپوشی کم‌سابقه در بورس
۹۹ درصد نماد‌ها مثبت‌اند
سبزپوشی کم‌سابقه در بورس
ارسال نظر
captcha