بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۷

سیدحسن خمینی ، سخنران پیش از نماز جمعه 14خرداد

کد خبر : ۳۱۵۴۸
حجت الاسلام سید حسن خمینی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران در 14خرداد خواهد بود .

رئیس کمیته امور جوانان و دانشگاهیان ستاد مرکزی ارتحال امام راحل با بیان این خبر افزود:‌ هر سال یک روز اصلی داشتیم که رئیس جمهور سخنرانی می کرد و شب 15 خرداد نیز یکی از شخصیت های مهم کشور دعوت به سخنرانی می شدند. امسال با توجه به مصادف بودن روز 14 خرداد با روز جمعه، نماز جمعه در حرم مطهر برگزار می شود.

به گزارش مهر حسینی افزود: در روز 14 خرداد قبل از خطبه های نماز جمعه، حجت الاسلام سید حسن خمینی یادگار گرامی امام راحل نیز یکی از سخنرانان است وسخنران اصلی خطبه های نماز جمعه مقام معظم رهبری خواهند بود.

رئیس کمیته امور جوانان و دانشگاهیان ستاد مرکزی ارتحال امام راحل به عملیات ساخت و ساز درحرم مطهر امام (س) که سال گذشته مراسم بزرگداشت ارتحال امام را تحت الشعاع قرار داده بود اشاره کرد و گفت : در سال جاری نیز به دلیل ساخت و ساز در داخل حرم محدودیت هایی را به لحاظ فضا در داخل حرم مطهر داریم.

وی با اشاره به جمعیت احتمالی که در مراسم روز 14 خرداد شرکت می کنند تصریح کرد: پیش بینی می شود جمعیتی در حدود یک و نیم میلیون تا 2 میلیون نفر در مراسم شرکت کنند.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر