بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۳

سرقت‌هاي ميليوني مأمور قلابي سهام عدالت

کد خبر : ۳۶۷۶۸
ایران: سارق سابقه‌دار كه به بهانه پرداخت سود سهام عدالت به خانه افراد سالمند دستبرد مي‌زد با رديابي‌هاي پليسي دستگير شد.

چندي قبل زن سالخورده‌اي با مراجعه به شعبه 11 دادسراي شهرري ضمن تسليم شكايتي به بازپرس «نوفرستي» از سرقت پول‌هاي موجود در خانه‌اش خبر داد و خواستار كشف ماجرا شد.

شاكي گفت: شب قبل پسر جوان قوي‌هيكلی كه خود را مأمور واگذاري سهام عدالت معرفي مي‌كرد به خانه‌ام آمد و با نشان دادن چند تراول چك مدعي شد پول‌ها سود سهام عدالت مربوط به من است. بعد هم به بهانه اينكه پول خرد همراهش نيست از من خواست تا بقيه پول‌ها را به او بازگردانم.بنابراين با خوشحالي به سراغ 6 ميليون و پانصد هزار تومان پس‌انداز دامادم كه در خانه امانت بود رفتم. اما به محض باز كردن كمد، سارق ناگهان ضربه‌اي به سرم زد و با سرقت پول‌ها فرار كرد.

مأموران پس از شنيدن اظهارات شاكي، به تحقيق در اين باره پرداختند. اين در حالي بود كه همزمان با 2 شكايت مشابه ديگر، رسيدگي به پرونده وارد مرحله تازه‌اي شد.

سرانجام نيز با راهنمايي مالباخته‌ها، مرد تبهكار سابقه‌دار شناسايي و دستگير شد. متهم در بازجويي‌ها منكر هرگونه جرمي شد، اما هر 3 شاكي او را شناسايي كردند.در حال حاضر او براي تحقيقات بيشتر با صدور قرار قانوني در اختيار كارآگاهان پايگاه نهم پليس آگاهي تهران قرار دارد. 

بازپرس پرونده نيز از ديگر مالباختگان احتمالي كه به اين شيوه هدف سرقت قرار گرفته‌اند خواست براي شكايت به دادسراي شهرري مراجعه نمايند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر